86/12/21
8:21 ص
70 نامه علیه بدرفتاری دوم خردادی ها با زندانیان نوشتهام
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، روحالله حسینیان کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان از تهران عصر امروز دوشنبه طی سخنانی در نشست انتخاباتی دانشگاه شهیدبهشتی در پاسخ به سوالی درباره فاصله عمل تا شعارهای کاندیداها گفت: طرح آرمانها با عمل تفاوت دارد و تجربه همه کشورها نیز در انتخابات این مساله را نشان میدهد و به همین جهت نیز است که در معادلات سیاسی کشورها قدرت تقسیم شده و مردم به گروههایی که شعارهای جدید میدهند رای میدهند.
وی افزود: در ایران نیز این طور نبوده که کاندیداها بخواهند شعارهای دروغ بدهند بلکه به طور کامل برخی شعارها عملی نشد.
حسینیان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دموکراسی در ایران درست اجرا نمی شود و چرا همه گروهها در مجلس نماینده ندارند اظهار داشت: گاهی برخی اشکالات مطرح میشود که با مبانی جمهوری اسلامی منطبق نیست و به عنوان مثال این طبیعی است که تعریف آزادی یا دموکراسی بر مبنای لیبرالیسم با مبانی جمهوری اسلامی منطبق نباشد و اصلا یکی از مصیبتها بعد از مشروطه در ایران این بود که میخواستند بین رویکردها و مبانی جابجایی ایجاد کنند.
وی ادامه داد: مبنای اصلی تعریف جمهوری اسلامی ایران این است که خداوند جهان را هدفدار آفریده برای اینکه انسان به تکامل برسد بنابر این همه تعاریف از جمله در مورد دموکراسی و آزادی باید بر این مبنا باشد و مردم در ایران به جمهوری اسلامی رای دادهاند و مانند هر کشوری ایران نیز بر مبنای حکومت خود تصمیمگیری میکند همانگونه که مثلا در فرانسه بر مبنای سکولاریسم با حجاب مخالفت میکنند.
این کاندیدای مجلس هشتم تاکید کرد: اگر مبانی را قبول داریم پس باید تعاریف این مبانی را نیز بپذیریم و نباید سوالات برخواسته از لیبرالیسم از جمهوری اسلامی را مطرح کرد.
وی ادامه داد: در هیچ جای دنیا همه جنبشها و گروهها در مجلس نماینده ندارد مثلا در همان امریکا جنبشی به نام جنبش خانواده وجود دارد که از زندگی مذهبی و صحیح دفاع میکند و بسیار هم طرفدار دارد اما این گروه در مجلس امریکا نماینده ندارد و حتی میبینید که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته امریکا فقط 40 درصد مردم شرکت کردند.
حسینیان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا در ایران شورای نگهبان وجود دارد، مگر خود مردم حق انتخاب ندارند اظهار داشت: ما در بحثهای خود باید مبنایی را بپذیریم؛ دم از دموکراسی میزنیم اما وقتی نوبت به ایران میرسد میگویند رایگیری در ایران کیفی نیست و یا اینکه فریاد قانون اساسی سر میدهند و بعد میگویند ما که به این قانون اساسی رای ندادهایم؛ در هیچ جای دنیا چنین نیست.
وی افزود: شورای نگهبان نیز بر اساس قانون اساسی فعالیت میکند و ممکن است انتقادهایی نیز به عملکرد آن باشد اما وجود چنین نهادی به اصل قانون اساسی باز میگردد.
دانشجویی این سوال را مطرح کرد که در دو سال گذشته اصولگرایان در دولت و مجلس چرا نتوانستند با تورم مقابله کنند و هنوز هم شعار کنترل تورم میدهند که این کاندیدای اصولگرای مجلس هشتم گفت: شعار از بین بردن تورم در کشورهای در حال توسعه امری محال است و جای این سوال وجود دارد که چرا چنین شعاری مطرح میشود چرا که وقتی خدمات عمومی، نیروی انسانی و مصرف درحال رشد است، تورم ایجاد میشود و این همیشه در کشورهای در حال توسعه وجود داشته است؛ وقتی تورم جهانی بالا میرود، قیمت نفت افزایش مییابد و قیمت مواد غذایی 40 درصد در جهان رشد داشته است و اقتصاد کشور نیز در تعامل با اقتصاد جهانی است،نمیتوان جلوی تورم را گرفت.
وی افزایش نقدینگی را نیز از عوامل تورم دانست و ادامه داد: در زمان دولت اقای احمدینژاد نیز پیشبینی تورم می شد چون به بیش از 20 استان کشور طی سالهای گذشته توجه نشده بود و وقتی پول برای سازندگی به این استانها تزریق میشود، تورم نیز ایجاد خواهد شد. پس باید به فکر برنامهریزی برای این مشکل بود؛ شاه هم شعار مبارزه با گرانفروشی میداد و میگفت نیروهای مسلح را هم برای مبارزه با گرانفروشان بکار میگیرد اما گرانی که جرم نیست تورم همیشه همراه کشورهای در حال توسعه بوده و هیچ کس نمیتواند جلوی آن را بگیرد.
حسینیان که اکنون رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی است در پاسخ به سوالی در باره قتلهای زنجیرهای و اینکه وی معاون وزارت اطلاعات فلاحیان بوده است گفت: بنده هیچگاه معاون وزارت اطلاعات نبودم و خصوصا در زمان آقای فلاحیان هم هیچ ارتباطی با این وزارتخانه نداشتهام و فقط در زمان وزارت آقای ریشهری قائم مقام دادستان انقلاب اسلامی در وزارت اطلاعات بودم و اتفاقا به دلیل تندروی همین جناحی که بعد به نام دوم خرداد شعار آزادی سر دادند، استعفا دادم و در همان زمان به آنها در مورد رفتار بدشان با زندانیان 70 نامه نوشتم.
وی با بیان اینکه موضوع قتلهای زنجیرهای هیچ ارتباطی به سعید امامی نداشت و در کیفرخواست هم نامی از سعید امامی نیامد، گفت: عامل اصلی قتلها فردی به نام موسوی از نیروهای دوم خردادی در وزارت اطلاعات بود و حرف ما هم همین بود که پاسخ ندادند.
حسینیان تصریح کرد: آقای خاتمی طی حضوری در وزارت اطلاعات گفته بود که موسوی از ذخایر ما در این وزارتخانه است که بعد هم آقای موسوی معاون امنیتی شد و سعید امامی استعفا داد.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی تصریح کرد: پس از آغاز رسیدگی به موضوع قتلهای زنجیرهای گروهی برای بازجویی معین شدند که از وابستگان به دوم خردادیها بودند و پرونده را به خطا بردند.
وی با بیان اینکه وقتی ظلمی اتفاق میافتد همه ما مسئول هستیم و من پیش خدا روسفید هستم که حقایق را عنوان کردم ادامه داد: بعد از یک سال از رسیدگی به این پرونده خود آقای خاتمی به این نتیجه رسید که آن گروه جریان رسیدگی را منحرف کردند و گروه جدیدی را انتخاب کردند که اگر چه از نیروهای چپ وزارت اطلاعات بودند اما متدین بودند؛ گروه جدید دستور آزادی افراد بیگناه را صادر کرد و کیفرخواست جدیدی را ارایه داد و دادگاه هم حکم را در مورد موسوی و همکارانش اعمال کرد.
حسینیان خاطرنشان کرد: پس از کشف این موضوع که گروه بازجویی اول انحرافی عمل کرده است یونسی وزیر اطلاعات وقت در جلسهای از طرف آقای خاتمی پیام آورد که این مساله در هیئت دولت مطرح شده است اما ما جواب حسینیان را چه بدهیم و خاتمی خواهش کرده بود که من دیگر موضوع را پیگیری نکنم تا به آن رسیدگی شود.
وی ادامه داد: من هم در پاسخ به خاتمی پیغام فرستادم که ما هم به دنبال بحران نبودیم اما دوستان شما کاری کردند که انحراف پیش آمد و بدانید که من ساکت می شوم اما شما نمیتوانید دوستان خود را ساکت کنید.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی ابراز امیدواری کرد که در آینده ابعاد بیشتری از موضوع قتلهای زنجیرهای روشن شود.
حسینیان در ابتدای سخنان خود در دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به تاریخ شکلگیری و مبارزات ضد شاهنشاهی جنبش دانشجویی گفت: بعد از شکلگیری جنبه دینی جنبش دانشجویی، دانشگاه توانست با مردم رابطهای بسیار خوب برقرار کند و بهتر به مبارزات خود علیه طاغوت ادامه دهد.
وی خاطرنشان کرد: اگر دانشگاه میخواهد جنبش دانشجویی خود را تاثیرگذار کند باید با تودههای مردم رابطه برقرار کند و در این راستا مذهب میتواند کانال ارتباطی را به بهترین وجه برقرار سازد.
86/12/21
8:20 ص
به گزارش خبرگزاری فارس ، به دنبال سوء استفاده ابزاری ستاد ائتلاف اصلاح طلبان از هنرمندان برای جلب حمایت آنان از لیست انتخاباتی در تهران، جمع دیگری از هنرمندان با صدور اطلاعیه، نامه و گفت و گو با رسانهها و مطبوعات ضمن دعوت از مردم برای حضور گسترده در انتخابات از قرار گرفتن نام خود در فهرست حامیان لیست انتخاباتی ائتلاف اصلاح طلبان اظهار بیاطلاعی و انتساب آن را به خود تکذیب کردند.
بنابر این گزارش، برخی از این اسامی که تا به حال در اختیار ما قرار گرفتهاند عبارتند از:بیژن میرباقری، بیژن زارع، جهانگیر کوثری، رسول صدر عاملی، کاوه سماک باشی، محمد یعقوبی، پانتهآبهرام، ساعد هدایتی، الهام حمیدی، حامد بهداد، سعید پیردوست، شقایق دهقان، آرام جعفری، لادن طباطبایی، حسن جوهرچی، فرزانه کابلی، هادی مرزبان، عباس رافعی، الیزابت امینی و مسعود اطیابی، برزو ارجمند، محبوبه ریاستی،سعید شهرزاد حاج عبدالمجید، ستاره اسکندری، لاله اسکندری، بهناز جعفری، بهاره رهنما و بهنوش بختیاری
چارهجویی خاتمی درپی افشای جعل امضای هنرمندان
در پی پس گرفتن امضای برخی هنرمندان در حمایت از ائتلاف اصلاح طلبان نشست ویژهای با حضور خاتمی در منزل منیژه حکمت برگزار شد.
به گزارش رجانیوز به نقل از فارس، در این نشست که سهشنبه شب و با حضور سیدمحمد خاتمی، احمد مسجدجامعی و محمدحسین بهشتی در منزل منیژه حکمت کارگردان زن سینمای ایران برگزار شد، وضعیت حمایت و پس گرفته شدن برخی امضاها مربوط به حمایت هنرمندان از ائتلاف اصلاحطلبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این نشست علیرغم دعوت، تعدادی از هنرمندان باسابقه کشور، جمعی از آنان حاضر به حضور در این نشست نشدند.
چند روز پیش نامهای با عنوان حمایت 170 نفر از هنرمندان برجسته کشور از ائتلاف اصلاحطلبان در هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شد که پس از آن تعدادی از این هنرمندان با پس گرفتن امضای خود، حمایت خود را از این ائتلاف تکذیب کردند.
همچنین قرار بود عصر امروز تعدادی از هنرمندان با فراخوانی ائتلاف اصلاحطلبان در چهارراه ولیعصر مقابل تئاتر شهر جمع شوند که هیچکدام از هنرمندان به این دعوت پاسخ ندادند.
86/12/21
8:16 ص
ببین از که بریدى و به که پیوستى(یادداشت)
ایران : «نگران نباشید. ما تصمیم خودمان را گرفته ایم. درست است که تصویب قطعنامه علیه ایران قدرى طول کشید اما مطمئن باشید که بالاخره صادر مى شود.»
این جملات را سفیر آلمان در تهران ، چند روز قبل از صدور قطعنامه ???? شوراى امنیت علیه فعالیت هاى هسته اى کشورمان بر زبان رانده است. اما این جملات خطاب به چه کسى است چه کسى در گفت وگو با سفیر آلمان از تعلل اعضاى شوراى امنیت در صدور قطعنامه علیه ایران ابراز نگرانى کرد که اینگونه با اطمینان خاطر از او دعوت به آرامش مى شود
روز گذشته برخى از خبرگزارى ها و پایگاه هاى اطلاع رسانى، خبرى را منتشر کردند که بى گمان با شنیدن آن لبخند مسرت بر لبان هیچ کدام از ایرانیان نخواهد نشست. چه، این که استماع این خبر و اخبارى از این دست که متأسفانه مدتى است عادت به شنیدن آنها کرده ایم، حاصل جز تأملى تلخ و نگاهى غم آلود به گذشته براى مخاطبان به همراه نخواهد داشت، ولى لاجرم بر حسب رسالت رسانه اى مجبور به انعکاس آن هستیم.
اما اصل ماجرا به نقل از سایت منتشر کننده این خبر:
« چندى پیش و قبل از صدور قطعنامه جدید شوراى امنیت، سفیر آلمان در کشورمان با محمدرضا خاتمى دبیر کل سابق و عضو کنونى شوراى مرکزى حزب مشارکت و نایب رئیس مجلس ششم دیدارى محرمانه داشته است.
در این دیدار محمدرضا خاتمى با بى صبرى از سفیر آلمان مى پرسد که پرونده هسته اى ایران و قطعنامه سوم به کجا رسید و سفیر با خنده جواب مى دهد که نگران نباشید، تصمیم خودمان را گرفته ایم...
خاتمى در ادامه با طرح این ادعا که تحریم هاى خارجى جواب داده و با آشکار شدن مشکلات اقتصادى، احمدى نژاد پایگاه خود را از دست داده است، خطاب به سفیر آلمان مى گوید: بزرگترین چیزى که مى تواند احمدى نژاد را سرپا نگه دارد و حتى در انتخابات ریاست جمهورى آینده موجب انتخاب دوباره او شود، پیروزى در پرونده هسته اى است که غرب باید در این باره چاره اى بیندیشد.»
باور این موضوع نه تنها براى همفکران خاتمى که براى بسیارى از مخالفان وى نیز بسیار صعب و ثقیل است. هرچند که قرابت و هم آغوشى سفیر آلمان با این طیف از جریان دوم خرداد مسبوق به نمایش تحصن نمایندگان مجلس ششم و حضور این سفیران اروپایى در جمع متحصنین است، اما براستى آیا پذیرش این جملات از قول کسى که تا همین چند سال پیش قباى نیابت مجلس ششم را بر تن پوشانیده بود و از عالى ترین تا پائین ترین نهادها و سازمان هاى دولتى تحت نفوذ وى و هم حزبى هایش بوده اند، به همین سهولت است به ناچار باید گفت قرار دادن دیگر گزاره هاى مرتبط با این واقعیت تأسف برانگیز که از قضا آنها هم روز گذشته همزمان با انتشار این خبر، بر روى تلکس ها قرار گرفتند، صحت این خبر را قوت مضاعفى مى بخشد.
جورج بوش رئیس جمهور آمریکا که در آستانه سفر به خاورمیانه صریحاً از اصلاح طلبان ایرانى اعلام حمایت کرده بود، شنبه شب از تبلیغات انتخاباتى باراک اوباما مبنى بر گفت وگوى بى قید و شرط با ایران انتقاد کرد و گفت: «اصلاح طلبان ایرانى نباید احساس کنند آمریکا حکومت هاى این کشورها را مشروع مى داند.»
86/12/20
8:55 ص
حمایت بوش از اصلاح طلبان؛ هر روز صریح تر از دیروز!
جرج بوش رئیس جمهور آمریکا برای چندمین بار در ماه های اخیر به حمایت آشکار از اصلاح طلبان در ایران پرداخت.
به گزارش رجانیوز، پس از آن که اصلاح طلبان داخلی به این بهانه که اگر از آمریکا تبری بجوییم پشتوانه مان را از دست می دهیم، حاضر نشدند مرزشان با دشمنان کشور را مشخص کنند، جرج بوش در سخنانی صریح تر از گذشته از آنان حمایت کرد.
وی که در پاسخ به تبلیغات انتخاباتی سناتور باراک اوباما کاندیدای دموکرات ها در انتخابات آتی ریاست جمهوری مبنی بر اینکه در صورت پیروزی با سران ایران و کوبا وارد مذاکره بدون پیش شرط خواهد شد، سخن می گفت، این نوع مذاکره را «باعث دلسردی اصلاح طلبان در این دو کشور» خواند و به همین دلیل خواستار اجتناب از آن شد.
بی بی سی از قول بوش نوشت: «من به مردم یادآوری می کنم که تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای مذاکره با برخی چهره های بین المللی می تواند به شدت مخرب باشد. این پیام بدی به متحدین ما می دهد. حاکی از گیجی و آشفتگی سیاست خارجی ما خواهد بود. اصلاح طلبان را دلسرد می کند. به نظر می رسد این نوع مذاکره در مورد آن دو کشوری که شما به آنها اشاره کردید اشتباه خواهد بود.»
بوش افزود: اصلاح طلبان در کشورهایی چون ایران و کوبا نباید احساس کنند آمریکا حکومت های این کشورها را مشروع می داند.
گفتنی است اواخر هفته گذشته حزب مشارکت در بیانیه به بهانه صدور قطعنامه سوم و انتخابات مجلس مشروعیت نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال برده بود.
همچنین رهبر انقلاب پس از اولین حمایت بوش از اصلاح طلبان صراحتا اعلام کرد: حمایت آمریکا از هر کسی در ایران ننگ است. ایشان همچنین خواستار روشن شدن مرزهای اصلاح طلبان و دشمنان انقلاب شدند و فرمودند: هم مردم و هم آن دستهای که رئیس جمهور امریکا از آن اعلام حمایت کرده است باید فکر کنند که چرا امریکا میخواهد از آن دسته حمایت کند و آن دسته چه نقصی داشته که امریکا را به فکر حمایت از آن انداخته است.
86/12/20
8:53 ص
فیلم انفجار بمب در مراسم نماز جمعه تهران در سال 1363
در زمانی که رژیم بعث، مردم را از رفتن به نماز جمعه بر حذر میداشت و به بمباران و موشک باران نماز جمعه تهدید میکرد، منافقان نیز بیکار ننشسته و با یک طرح از قبل تعیین شده و هماهنگ با رژیم عراق، نماز جمعه تهران را در 24 اسفند 63 به خاک و خون کشیدند.
در این جنایت 14 نفر شهید و 88 نفر مجروح شدند. مقام معظم رهبری حضرت آیتاللَّه خامنهای که در آن زمان در مقام ریاست جمهوری و امامت جمعه تهران در حال ایراد خطبههای نماز بودند، پس از انفجار بمب، با صلابت و بدون هیچ گونه تزلزلی به خطبههایش ادامه دادند و این امر موجب تقویت روحیه ضداستکباری نمازگزاران و امت شهید پرور ایران گردید.
برای دانلود این فیلم اینجا کلیک کنید
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
پیام رسان