90/12/10
10:37 ع
18 کاندیدا حضور در لیست جبهه توحید و عدالت را تکذیب کردند + اسامی
به گزارش باشگاه خبرنگاران صبح دیروز (سه شنبه) حجت الاسلام بهمن شریف زاده سخنگوی جبهه توحید و عدالت جمعی از طلاب و دانشجویان حامی دولت(حامیان مشایی) در نشستی خبری لیست انتخاباتی این جبهه را اعلام کرد .
بر اساس این گزارش بعد از انتشار این خبر، اکثر کاندیداهایی که نام آنها در این لیست درج شده بود، نسبت به حضور در این لیست اظهار بی اطلاعی و این اقدام را بدون هماهنگی و رضایت خود ارزیابی کردند.
اسامی کاندیداهایی که حضور در این لیست را تکذیب کرده اند به شرح ذیل است:
1- حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی
2- غلامعلی حداد عادل
3- فاطمه آلیا
5- محمد اسماعیل کفایتی
6- ابراهیم انصاریان
7- احسان جهاندیده ثابت
8- نعمت اله حکیم
9- محمدجمال خلیلیان اشکذری
10- مرتضی غرقی
11- ایراندخت فیاض
12- سیدمهدی قمصری
13- الهام امین زاده
14- مهدی کوچک زاده
15- حسین مظفر
16- بتول نامجو
17- طیبه صفایی
18- سید نصرت الله اکوانیان
///////////////
انتشار این لیست و لیستهایی شبیه به این می تواند دو دلیل داشته باشد، یکی اینکه ادعای خواص بی بصیرت و مخالفان سر سخت جبهه پایداری را که به این جریان اصیل و انقلابی تهمت ارتباط با جریان که نه حلقه نفوذی اطراف رئیس جمهور می زنند، ثابت کند و دیگری اینکه با حضور اسامی افراد موجهی مثل حجت الاسلام دکتر آقا تهرانی و دکتر کوچک زاده، افراد معلوم الحال و نزدیک به حلقه نفوذی را به مجلس وارد کنند....امیدوارم مردم هوشیاریشان را حفظ کنند و اسیر این بازیها نشوند...
90/12/10
9:58 ع
بیانات امام خامنه ای در دیدار اقشار مردم و خانواده شهدا و ایثارگران
در آستانه انتخابات مجلس نهم
بسماللّهالرّحمنالرّحیم
خوشامد عرض میکنم به همهى برادران و خواهران عزیز. بحمداللّه جلسهى ما امروز در این حسینیه، لبریز از عطر شهادت و یاد مبارک شهیدان عزیز و حضور جانبازان عزیز و خانوادههاى شهدا و خانوادههاى جانبازان است. قدر اینجور مجلسى را، این بندهى حقیر خیلى میدانم. آنجائى که یاد شهادت، یاد شهیدان، ذکر شهیدان، تمجید از عظمت شهیدان وجود دارد، هر انسانى، هر دلى احساس عظمت میکند؛ احساس استغناى از غیر خدا میکند. امیدوارم که خداى متعال تفضلات خود، رحمت خود، فضل خود را به همهى شما عزیزان نثار و نصیب کند و ارواح طیبهى شهیدان عزیز ما و همچنین امام شهیدان را با اولیائش محشور کند .
این روزها متعلق به امام عسگرى (سلاماللّه علیه) است، که میتواند الگوى همهى مؤمنان، بخصوص جوانان باشد. این امامى که موافقان، شیعیان، مخالفان، غیر معتقدان، همه، شهادت دادند و اعتراف کردند به فضل او، به علم او، به تقواى او، به طهارت او، به عصمت او، به شجاعت او در مقابل دشمنان، به صبر و استقامت او در برابر سختىها، این انسان بزرگ، این شخصیت باشکوه، وقتى به شهادت رسید، فقط بیست و هشت سال داشت. در تاریخ پرافتخار شیعه، این نمونهها را کم نداریم. پدر امام زمان عزیز ما با آن همه فضیلت، با آن همه مقامات، با آن همه کرامات، وقتى با سم و جنایت دشمنان از دنیا رفت، فقط بیست و هشت سال داشت؛ این میشود الگو؛ جوان احساس میکند یک نمونهى عالى در مقابل چشم دارد. آن امام بزرگوار، جوادالائمه (علیهالسّلام) است که در بیست و پنج سالگى شهید شده است؛ این امام عسگرى (علیه الصّلاة و السّلام) است که در بیست و هشت سالگى به شهادت رسیده است؛ و این همه فضیلت، این همه مکرمت، این همه عظمت، که نه فقط ما به آنها قائلیم و مترنّمیم، بلکه دشمنانشان، مخالفانشان، کسانى که اعتقاد به امامت آنها نداشتند، همه اعتراف کردند.
در زمان ما هم که حقاً و انصافاً یک زمان استثنائى بود - این دورهى نظام جمهورى اسلامى تا امروز یک دوران استثنائى در تاریخ ما است، یک قطعهى زرین است - همین شهدائى که شما میشناسید، همین عزیزان خود شما، جوانان خود شما، همه الگو هستند. هر جوانى که با انگیزهاى، با یک ایمان مقدس و پاکى حرکت کرد، از خانهى خود، از راحتى خود، از آغوش پدر و مادر خود، از هواى خنک در گرماى تابستان، از محیط گرم و نرم در سرماى زمستان دل کند و رفت در دل آن حوادث خونین، پر اضطراب و پر وحشت، تن خود و جان خود را کف دست گرفت تا در برابر تکلیف و وظیفه فدا کند، او یک الگوست. این یک عظمتِ مجسم است در مقابل چشم ما.
امثال ما افرادى که پا به سن گذاشتهایم و پیرمرد شدهایم، لذت ما از دیدن اینها، یک لذت قلبى است؛ اما جوانها علاوهى بر این احتظاظ روحى و قلبى، درس میگیرند، الگو میگیرند. و شهداى ما زندهاند؛ همچنان که خداى متعال خبر داده است: «و لا تحسبنّ الّذین قتلوا فى سبیل اللّه امواتا بل احیاء عند ربّهم یرزقون»؛(1) پیش خداى متعالند، زنده هستند، مشرف بر این عالَمند، حوادث را مىبینند، سرنوشتها را مىبینند، اعمال من و شما را مىبینند. آن وقتى که پاى ما به سنگى بخورد، آن وقتى که نتوانیم خودمان را درست هدایت کنیم، اداره کنیم، زمین بخوریم، آنها نگران میشوند. آن وقتى که میفهمیم، مىبینیم، محکم قدم برمیداریم، راه را مستقیم حرکت میکنیم، به هدف نزدیک میشویم، آنها خوشحال میشوند. آن وقتى که ملت ایران در یک عرصهاى پیروز میشود، آن ارواح طیبه به احتظاظ در مىآیند. آن وقتى که خداى نکرده بر اثر غفلت ما، کوتاهى ما، ملت عقب بماند، مشکل اساسى و عمومى پیدا کند، آنها نگران میشوند. و من به شما عرض کنم؛ در این دورانى که اکنون ما زندگى میکنیم، دشمن در مقابل ما این جبههى وسیع را به وجود آورده است و پىدرپى شکست خورده است، حدس انسان این است که شهداى عزیز ما در حال احتظاظند، شادمانند، خرسندند. یک ملت با این هماهنگى، با این شکوه، با وجود این همه سختى در راه، در حرکت، با وجود این همه دشمنىهاى خباثتآلود و عنادآمیز، باز وقتى اینجور محکم حرکت میکند، گامها را محکم برمیدارد، به سمت هدف پیش میرود، آنها خوشحال میشوند؛ روح مطهر امام خوشحال میشود، ارواح طیبهى شهدا خوشحال میشوند. نه اینکه بخواهیم صحنه را برخلاف واقع تصویر کنیم؛ عین واقعیت همین است که عرض کردم.
امروز دنیاى زر و زور و استکبار و همهى زورگوها، همهى خبیثها، همهى کسانى که دستشان تا مرفق در خون ملتهاست، همهى آنهائى که به ملتهاشان دروغ میگویند، همهى آنهائى که براى جیب خودشان حاضرند جیب ملتها را خالى کنند، همهى اینها در مقابل جمهورى اسلامى صف کشیدهاند و یک جبهه تشکیل دادهاند. براى اینکه چه کار کنند؟ براى اینکه این ملت را در هم بشکنند؛ براى اینکه ملت ایران را از این راه و از این حرکتى که آغاز کرده و به بیدارى عمومى دنیاى اسلام منتهى شده - و این تازه اول کار است و انشاءاللّه آیندههاى روشنترى در پیش است - باز بدارند. اگر آمریکا و غرب و صهیونیسم و سرمایهداران و مفتخوران یهودىِ وابستهى به سازمان صهیونیسم بتوانند ملت ایران را قانع کنند، به زانو در بیاورند، به عقبنشینى وادار کنند، میتوانند به دنیا بگویند: ببینید، اینها را که ملت پیشرو بودند، ما سر جاى خودشان نشاندیم. هدف این است. همهى تلاشها براى این است. یک روز این را نمیگفتند، کتمان میکردند؛ امروز صریحاً و علناً میگویند. میگویند ما میخواهیم تحریم کنیم - تحریم نفت، تحریم بانک مرکزى، تحریم چه، تحریم چه، تحریم چه - به وسیلهى شوراى امنیت سازمان ملل قطعنامه صادر کنیم، پشت سرش قطعنامهى دیگر، پشت سرش قطعنامهى دیگر. که چه اتفاقى بیفتد؟ براى اینکه ملت ایران خسته بشود. عجیب است؛ هرچه گذشته، ملت ایران شادابتر، زندهتر، بااستقامتتر و مصممتر شده است.
امسال بیست و دوم بهمنِ شما - این حرکت عظیم مردم در پشتیبانى از نظام - یک سیلى به صورت استکبار بود. آنها آرزوشان این است که بتوانند گروهکهائى را بیاورند توى خیابان، علیه نظام. اتفاقى که میخواستند براى ایران رخ بدهد که مردم علیه نظام قیام کنند، براى خودشان رخ داده است! به کشورهاى اروپائى نگاه کنید؛ اینهائى که مىآیند توى خیابان، اینهائى که مشت گره میکنند، اینهائى که شیشه میشکنند، مردمِ همان نظامها هستند. خوابى که براى شما دیده بودند، براى خودشان تعبیر شده است؛ تیرى که به سمت ملت ایران و جمهورى اسلامى ایران پرتاب کرده بودند، کمانه کرد، برگشت به طرف خودشان. این پیروزىِ ملت ایران است.
ما امروز در همهى ابعاد، با یک نگاه راهبردى داریم پیش میرویم. ممکن است در یک بخشى، در یک گوشهاى، یک کوتاهىاى وجود داشته باشد، اما حرکت عظیم به طور عموم به طرف جلو بوده است و ملت اجازه نداده است که دشمن از توطئهاى که میکند، شاد بشود. همه کار کردند: جوانهاى ما را توى خیابانها شهید کردند؛ دانشمندان ما را بهوسیلهى مزدوران قاتلِ خودشان، تروریستهاى خودشان، به شهادت رساندند؛ کار سیاسى، کار تبلیغاتى، کار اقتصادى، کار امنیتى - جاسوس بفرستند - از این کارها مرتب دارند میکنند؛ خرج هم میکنند چه جور، براى اینکه بتوانند ملت ایران را خسته کنند. شما نگاه کنید ببینید ملت ایران امروز بانشاطتر و شادابتر و عازمتر از همیشه است. جوانِ امروز از جوانِ ده سال و بیست سال قبل اگر سرحالتر و بانشاطتر و پرانگیزهتر نباشد، کمتر نیست. این نشانهى حرکت به جلوى ملت ایران و عقبنشینى آنهاست.
خداى متعال هم براى این ملت جور آورده. همین انتخاباتها، همین پاى صندوق رفتنها، همهى اینها مظهر حضور مردم و مظهر نشان دادن اقتدار مردم است. شاید شش ماه یا بیشتر است که دارند علیه انتخابات روز جمعه تبلیغات میکنند - انواع و اقسام تبلیغات - براى اینکه مردم را دلسرد کنند، براى اینکه پاى صندوقها خلوت باشد.
در همهى دنیا، انتخابات پرشور، مظهر زنده بودن و حضور بااراده و عزم راسخ یک ملت در عرصههاست. هر جا انتخابات با شرکت گستردهى مردم باشد، این نشانهى این است که ملت در آن کشور بیدارند، هوشیارند و با نظام خود همراهند. میخواهند این را از دست ملت ایران بگیرند. همهى این صدها و هزارها و - اگر این رسانههاى تازه پدید آمدهى اینترنتى را هم محاسبه کنیم، سر به میلیونها میزند - میلیونها رسانه را به کار انداختند، براى اینکه مردم را دلسرد کنند. گاهى گفتند مردم شرکت نمیکنند، گاهى گفتند تحریم میکنند، گاهى گفتند تقلب میشود، گاهى گفتند چه و چه؛ براى اینکه مردم پاى صندوق رأى نیایند، دلسرد بشوند. آنى که من احساس میکنم و از لطف الهى احتمال قوى میدهم که اینجور بشود، این است که ملت ایران در روز جمعهاى که مىآید، یک سیلى سختتر به چهرهى استکبار خواهد زد.
دست خدا با شماست. هدایت دلها و جانهاى ما به دست خداست. «ازمّة الأمور کلّا بیده»؛ همه چیز دست خداست. وقتى دل ملت، دل مسئولین، دل دلسوزان با خدا باشد، خدا راه را آسان میکند، تسهیل میکند، راه را باز میکند، توفیق میدهد و انشاءاللّه این توفیق نصیب ملت ایران خواهد شد.
حقیقتاً انتخابات، سیلى به چهرهى دشمنان این ملت است. آنچه مهم است، این است که مردم حضور پیدا کنند؛ البته این هم مهم است که به نامزدهاى صالح رأى بدهند. هر دو مهم است، لیکن حضور در درجهى اول است. هرچه حضور مردم بیشتر باشد، پشتوانهى مجلس شوراى اسلامى قوىتر باشد، مجلس محکمترى، تواناترى، شجاعترى تشکیل خواهد شد؛ صداى عموم مردم را میتواند با قدرتِ تمام به گوش دنیا برساند. این است که این حضور، حضور بسیار بااهمیتى است؛ حضور بسیار باعظمتى است. و من تصورم این است که این دفعه، این نوبت انتخابات، حساسیتش از دفعات قبل هم شاید بیشتر است؛ به خاطر اینکه تیرهاى موجود در ترکش استکبار علیه شما مردم تمام شده. هرچه میتوانستند، ضربه زدند؛ هرچه داشتند و به عقلشان رسیده، فعالیت کردند؛ این تیرهاى آخر است. باید بایستید؛ باید به توفیق الهى، به فضل الهى، اراده و عزم خود را به رخ دشمن بکشید تا بفهمد که در مقابل این ملت نمیتواند مقاومت کند. ...(2)
خداوند به شما خیر بدهد. خداوند انشاءاللّه برکاتش را بر ملت عزیز ایران، بر شما جوانان عزیز نازل بفرماید. من بار دیگر به همهى شما خیرمقدم عرض میکنم، مقدم شما را گرامى میدارم؛ مخصوصاً خانوادههاى عزیز شهدا، مخصوصاً جانبازان عزیز و خانوادههاى آنها. امیدوارم انشاءاللّه همهى شما مشمول الطاف الهى بوده باشید.
والسّلام علیکم و رحمةاللّه و برکاته
1) آلعمران: 169
2) تکبیر حضار و شعار آنها: «اى رهبر آزاده، آمادهایم آماده».
90/12/10
10:28 ص
"مردم اگر نامزدهاى انتخاباتى را نمیشناسند، از افراد بصیر و متدین در گزینشهاى انتخاباتى استفاده کنند." (خطبههای نماز جمعه 14/11/1390)
«بنده هم به سهم خودم قدر آقای مصباح را میدانم. واقعا میدانم که ایشان در کشور و برای اسلام چه وزنهای هستند و حقا و انصافا ما امروز نظیر ایشان را – حالا به این تعبیر بگوییم -خیلی نادر نظیر آقای مصباح ممکن(!) است وجود داشته باشد. با این وزانت علمی و عمق علمی و احاطه و وسعت و با این آگاهی و بینش و صفا. این سه جهت در ایشان جمع است؛ هم علم، هم بصیرت به معنای حقیقی کلمه و هم صفا. این سه تا با هم در وجود ایشان خیلی ارزشمند است. خداوند متعال انشاء الله وجود ایشان را برای ما و انقلاب محفوظ بدارد و وجود ایشان را سالم بدارد تا همه بتوانند از برکات ایشان استفاده نمایند.
فهرست نامزدهای جبهه پایداری تحت نظارت وهدایت علامه مصباح یزدی در تهران
1- حجتالاسلام و المسلمین دکتر مرتضی آقاتهرانی
2- حجتالاسلام و المسلمین روح الله حسینیان
3- دکتر علی اصغر زارعی
4- حجتالاسلام و المسلمین دکتر سید محمود نبویان
5- دکتر غلامعلی حداد عادل
6- حجتالاسلام و المسلمین دکتر ناصر سقای بیریا
7- دکتر مسعود میرکاظمی
8- دکتر محمد سلیمانی
9- محمد اسماعیل کوثری
10- دکتر مهدی کوچک زاده
11- فاطمه آلیا
12- حجتالاسلام و المسلمین حمید رسایی
13- حجتالاسلام و المسلمین قاسم روانبخش
14- دکتر زهره طبیب زاده نوری
15- زهره لاجوردی
16- دکتر بتول نامجو
17- سردار حسن حمید زاده
18- بیژن نوباوه
19- مهندس سید مهدی هاشمی
20- علی خطیبی شریفی
21- اسماعیل کفایتی
22- دکتر علیرضا مرندی
23- حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد جمال خلیلیان
24- حجتالاسلام و المسلمین محمد مهدی باباپور
25- دکتر حسین طلا
26- دکتر فرهاد جوانمردی
27- محمود دهقانی
28- محمد حسین استادآقا
29- دکتر محمد جواد محمدی
30- علیرضا صفارزاده
«از راهى بروید که اگر خداى متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأى دادید، بتوانید بگویید به این دلیل. بین خودتان و خدا، دلیل و حجّتى فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رأى بدهید. مردم باید این کار را بکنند و ما هم از خدا مىخواهیم و دعا و آرزو مىکنیم که خداى متعال دلهاى مردم را به سمت نامزد اصلح - آن که واقعاً صلاحیتش بیشتر است - هدایت کند. « 1376/02/31 بیانات امام خامنه ای در دیدار جمعی از خانوادههاى شهدا و ایثارگران»
حمایت صریح علامه مصباح یزدی از جبههپایداری در مقابل ماشین شایعهسازی
نماینده هتاک و فحاش مجلس هشتم، فرزند شهید مطهری فحش نامه ای خطاب به جناب حجت الاسلام پناهیان نوشتند و مثل همیشه منویات درونی خودش را بیرون ریخت و حاج آقا پناهیان هم جوابیه زیبایی به این شعبان بی مخ نوشتند که از این لینک می توانید مشاهده کنید...
پاسخ خواندنی پناهیان به ادعاهای مطهری در مورد مقوله ولایت فقیه
با قدرت در انتخابات شرکت کنید و مجلس را از لوث شعبان بی مخ ها و هتاکانی که از فحاشی در صحن علنی مجلس و در مقابل 70 میلیون ایرانی هیچ ابایی ندارند، از لوث آقازاده های لوس و بی بصیرتی که جز نام پدرانشان هیچ چیزی برای عرضه ندارند پاک کنید...
به امید تشکیل مجلسی متناسب با حال و هوای ملت انقلابی و انقلاب اسلامی کشورهای منطقه و زمینه ساز ظهور حضرت بقیه الله الاعظم ارواح عالمین لتراب مقدمه الفداه ان شاءالله
90/12/8
1:27 ع
شش استفتاء انتخاباتی از امام خامنه ای
استفتای انتخاباتی از مقام معظم رهبری و پاسخهای حجتالاسلام فلاحزاده بهعنوان نماینده ایشان
1- با توجه به اینکه انتخابات نقش مهمی در زندگی ما دارد، آیا شرکت در انتخابات واجب است؟
به نظر حضرت آقا برای کسانی که شرایط را دارند و امکان شرکت در انتخابات برای آنها وجود دارد؛ واجب است.
2- به چه کسانی باید رأی بدهیم، آیا آزادیم که به هرکسی رأی بدهیم یا باید به مسائلی توجه داشته باشیم؟
افرادی که شورای نگهبان صلاحیت آنها را تایید کردند، صلاحیت نمایندگی را دارند اما به حکم عقل، بین صالح و اصلح، اصلح باید انتخاب شود.
3- صحبت کردن در مورد کاندیدای انتخاباتی تهمت و غیبت محسوب می شود یا خیر؟
صحبت کردن به معنای مشاوره و استفاده از فکر دیگران یا مشاوره دادن به دیگرانی که می خواهند رأی بدهند در حدی که در انتخاب آن فرد تاثیر دارد، غیبت و تهمت محسوب نمی شود اما آن مواردی که تاثیری ندارد و ربطی ندارد به این موضوع غیبت است و گاهی هم ممکن است تهمت باشد، بنابراین افراد مراعات کنند که اگر در مورد نامزدها هم صحبت می کنند، صحبت های نامربوط نباشد، یعنی مربوط به خود نامزد باشد.
ثانیا مربوط به موضوع انتخاب باشد یعنی فردی که می خواهد وکیل مردم شود و از مسائل دیگر که گاهی جزو اسرار زندگی افراد است، از بیان آنها بپرهیزند که گاهی غیبت و گاهی هم تهمت و جزو گناهان کبیره است و درج درسایت هم همین حکم را دارد، بنابراین مقلدان مراعات کنند.
4- نامزدهایی که برای انتخابات شدن شام می دهند یا هزینه های آنچنانی می کنند، آیا مصداق اسراف دارد؟
بعضی از موارد ممکن است اسراف هم باشد؛ گاهی مواقع اسراف نیست، اطعام است. افراد باید متوجه این نکته باشند که اطعام جزو شرایط منتخب نیست باید ببینیم خود فرد آیا صلاحیت دارد یا ندارد. صلاحیت به همان معنای اصلحی که گفته شد، باید دید اصلح است یا خیر.
5- استفاده از بیت المال برای تبلیغات انتخاباتی چه حکمی دارد؟
استفاده از بیت المال چه برای تبلیغات انتخاباتی و یا غیر انتخاباتی حتی برای تبلیغات دینی کلاً باید برحسب قوانیین باشد، یعنی مقراراتی که برای مصرف بیت المال و اموال دولتی مشخص شده است و خلاف آن هم شرعا حرام است و هم موجب ضمان است. کسی که خرج کند، ضامن است و باید جبران کند و به این معنا نیست که خرج می کنیم، بعدا هزینه آن را می پردازیم، نه اصل کار خلاف است.
6- مقام معظم رهبری شرکت در انتخابات را واجب دانستند، انتخابات اصلح را هم واجب دانستند، در بحث انتخاب اصلح شروط دیگری هم هست؟ بعضی می گویند در انتخاب اصلح مقبول جامعه هم مطرح است، آیا انتخاب اصلح قیدی دارد یا خود انتخاب اصلح از دید فرد مهم است، ولو اینکه هیچ کس به آن رأی ندهد؟
مقبول جامعه بودن یا نبودن از همان رأی مردم مشخص می شود که آیا مقبول هست یا خیر. شهرت افراد دلیل اصلح بودن ایشان نمی شود، ممکن است کسی مشهور باشد ولی اصلح نباشد، یا یک کسی مشهور نباشد ولی اصلح باشد. سعی کنید به اصلح رأی بدهید ولو آنکه آن فرد، شهرتی بین مردم نداشته باشد.
پیام رسان