86/11/30
1:49 ع
هیچ نظام دموکراتیکی در دنیا اجازه نمی دهد، مخالفین قانون اساسی در مجلس و دولت آنها بیایند. دموکراسی اینگونه در دنیا کمتر هست. در یک نظام دینی کسانی سران حکومت شوند که لائیک هستند که این چند بار از اول انقلاب تا بحال شد.....
گفتاری خواندنی از دکتر رحیم پور ازغدی
انقلاب زنده
گروه فرهنگی- مهدی فاطمی: رهبر انقلاب اسلامی در جمع مردم تبریز در سخنان مهمی به پایداری انقلاب ایران در مقایسه با سایر انقلابهای بزرگ جهان پرداختند و بر زنده بودن شعارهای انقلاب در آستانه سی سالگی تأکید کردند.
گفتار زیر از دکتر حسن رحیم پور ازغدی که در جمع اعضاء شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایراد شده است، به تشریح زوایای دقیقی از واقعیت مورد اشاره رهبری اختصاص دارد. در این گفتار مطالب مهمی درباره ویژگیها و ضروریات تبلیغ از حیث سلبی و ایجابی بیان شده است.
رحیم پور در سخنان خود از تبلیغات شعارزده و کلیشه ای انتقاد می کند و سفرهای استانی رئیس جمهور و زحمات شبانه روزی وی را نمونه موفقی از تبلیغ می خواند.
او در یک تقسیم بندی نمادین از نیروهای پس از دوره جنگ به سیاه پوست، سرخ پوست و سفید پوست و ذکر ویژگیهای هریک، معتقد است سرنوشت انقلاب و زمامداری امور نباید به دست سفیدپوستها بیفتد. متن کامل این سخنرانی در ادامه آمده است:
86/11/29
7:9 ع
باید آمد سر صندوق رأى، به کورى چشم دشمن بایستى رأى داد.
امروز آن کسى که بیاید بین مردم و شعارهاى انقلاب را مطرح کند، مردم به او رأى میدهند؛ مردم او را میخواهند؛ چون کارائى انقلاب را مىبینند؛ کارهائى که انقلاب در این کشور کرده، جایگاهى که براى این ملت در دنیا به وجود آورده، روح اعتماد به نفسى که در جوانان این ملت دمیده شده، اینها چیزهائى است که گاهى در صد سال هم به دست نمىآید. این انقلاب اینها را انجام داد. مشکلات اینجورى حل میشود.
«ما از فلان جناح، فلان گروه حمایت میکنیم»؛ چرا؟ چون آن جناح گفته یا وعده کرده که با پیمودن اینگونه راهها موافق نیست؛ با ایستادگى موافق نیست؛ موافق این است که برویم پیش آمریکا عرض بکنیم خدمتشان که شما اجازه بدهید ما پیشرفت کنیم(!) از دهان گرگ طعمه را با مذاکره نمیشود گرفت؛ با قدرت باید گرفت.
من توصیهام به مردم در درجهى اول این است که بیایند وارد میدان انتخابات شوند، صندوقهاى رأى را پر رونق کنند. خود این صفوفى که ایستادند، ممکن است زحمت هم داشته باشد؛ در هواى سرد؛ یک ساعت - کمتر، بیشتر - اما این مجاهدت است، این جهاد است؛ این زحمت پیش خداى متعال اجر دارد. بروند رأى بدهند.
علاج دردهاى این ملت و وسیلهى رسیدن به آرمانهاى این ملت، شعارهاى انقلاب است؛ اینها باید حفظ شود. آن کسانى که با این شعارها به معناى حقیقى کلمه مخالفند، دشمنِ این شعارهایند؛ اینها نباید در مراکز تصمیمگیرى واقع بشوند....... باید کسى را بگذاریم که معتقد به این حرکت باشد، معتقد به این راه باشد، معتقد به آن هدف باشد، معتقد به توانائیهاى ملى باشد، معتقد به اسلام، معتقد به انقلاب باشد و شاخصها را قبول داشته باشد.
باید هوشیارى بخرج داد. از دوروها و دورنگها و ظاهر باطن مختلفها بایستى ترسید. خیلى اوقات، در طول تاریخ، اسلام از این دورنگیها، یکى نبودن ظاهر و باطن اشخاص، ضربه خورده است.
این را بدانید امریکا در جنگ سى و سه روزهى لبنان مستقیم وارد شد؛ هم پشتیبانى کرد، هم مستقیم وارد شد، بى سروصدا - اما همهشان شکست خوردند...
برای دیدن متن کامل این سخنرانی به ادامه مطلب بروید.
86/11/29
10:44 ص
ماجرا چیست؟
دکتر غلامحسین الهام، سخنگوی دولت و وزیر دادگستری در پاسخ به اظهارات رییس مجلس و سخنگوی شورای نگهبان درخصوص فقدان وجاهت قانونی مصوبه اخیر دولت درمورد ادغام شوراهای عالی در کمیسیونهای دولت و نامه رییس جمهور به معاون اول خود در این خصوص، ضمن تشریح روند اصلاح ساختار اداری از برنامه سوم توسعه تاکنون تصریح کرد: مصوبه دولت درخصوص ادغام شوراهای عالی بر اساس مبانی مستحکم قانونی بویژه قانون اساسی بوده و استناد اخیر رییس جمهور به نظر شورای نگهبان فقط بدلیل اعتبار علمی آن است.
وی در یادداشتی که در سایت سخنگوی دولت و روزنامه ایران منتشر شده است، به صورت تفصیلی به مبانی حقوقی و اختیارات اجرایی رئیس جمهور درباره ادغام شوراها و ابلاغیه اخیر به رئیس جمهور به معاون اول خود پرداخته است:
- اقدام دولت قبلی در تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی بر اساس همین مستندات فعلی بود ولی آن وقت کسی اعتراضی نکرد!
- آیا استناد دولت به مبانی محکم قانونی، ارتکاب خلاف است؟
- نظرات شوراى نگهبان از منابع حقوق اساسى کشور است.
آیا رییس جمهور باید برای تصمیم گیری مستند به قانون باید سرزنش شود؟
- نمى توان تصمیمات و اختیارات قانونى دولت را بدلیل وجود احتمال تصمیم مجلس در آینده، معطل یا مختل کرد.
عمل به قانون اساسى، نقطه درهم شکستن هر نوع استبداد است.
- رئیس محترم مجلس شوراى اسلامى و سخنگوى محترم شوراى نگهبان نگران نباشند، نه هیچ قانونى لغو شده، نه از قانونگذارى ممانعت شده و نه در صورت تصویب قانون، کسى مى تواند از اجراى آن خوددارى کند.
متن کامل یادداشت سخنگوی دولت که خود نیز از اعضاء شورای نگهبان می باشد، در پاسخ به نامه شورای نگهبان و اظهارات رئیس مجلس در ادامه آمده است:
86/11/29
10:32 ص
از «خط» کدام «امام» سخن می گویید؟
کیهان : این روزها رگ های برآمده و گریبان های چاک داده مدعیان اصلاحات را در مطبوعات دوم خردادی می توان رصد کرد که معدودی از مواضع امام راحل(ره) - که می توانند از آنها بهره برداری جناحی نمایند- را به صورت گزینشی بزرگ نمایی می کنند تا مخالفان خود را به ضدیت با «خط امام» محکوم نمایند! این جماعت غالب مواضع خمینی کبیر(ره) نظیر مبارزه با استکبار، مقابله با فرهنگ بیگانه، اسلامی شدن دانشگاه ها، توسعه فرهنگ بسیج، جنگ فقر و غنا، حاکمیت دین، حذف اسرائیل از صحنه روزگار، تشکیل هسته های مقاومت و حزب الله، حذف لیبرال ها و غربگراها از مصادر حکومتی، صدور حکم اعدام اهانت کنندگان به مقدسات و... را فرو گذاشته و همه مواضع امام خمینی(ره) را به چند گزاره کلی نظیر «میزان، رأی ملت است» و «عدم دخالت نظامیان در سیاست» محدود می سازند.
پنج شنبه 86.11.25 منتظر انعکاس مطلوب دو واقعه مهم در مطبوعات بودیم. اول آنکه این روز مصادف با نوزدهمین سالگرد صدور حکم تاریخی اعدام سلمان رشدی مرتد بوسیله امام راحل(ره) بود و دوم آنکه خبر شهادت ارشدترین فرمانده نظامی حزب الله لبنان، «شهید عماد مغنیه» در صدر اخبار رسانه های منطقه قرار گرفته بود.
اما زهی خیال باطل که جریان رسانه ای دوم خردادی که فریاد «وا امام»شان گوش فلک را کر کرده است به این دو پدیده که اتفاقاً هر دو محصول اندیشه و منش اصولی امام خمینی(ره) است بپردازند.
در مورد صدور حکم اعدام سلمان رشدی مرتد تمامی رسانه های دوم خردادی مهرسکوت بر لب زده و حاضر نشدند حتی در گوشه ای از ستون وقایع تاریخی خود از حکم امام خمینی(ره) به عنوان یک اتفاق تاریخی یاد کنند، بطوری که روزنامه اعتماد ملی «مسئله حاکمیت خوارزمشاهیان» و روزنامه اعتماد «لشکرکشی چین به فرارود» را به عنوان وقایع تاریخی مورد نظر خود بر اعلام سالگرد حکم اعدام سلمان رشدی ترجیح دادند!
اما خبر شهادت «حاج عماد مغنیه» در رسانه های دوم خردادی چگونه منعکس شد؟ فراموش نکنیم «عماد مغنیه» با پیروی از اندیشه های امام راحل(ره) و در صف اول مبارزه با رژیم صهیونیستی و با هدف «محو اسرائیل از صحنه روزگار» به شهادت رسید، اما متأسفانه رسانه های دوم خردادی حتی از اطلاق لفظ «شهید» به مغنیه و «شهادت» بر کیفیت عروج او سر باززدند. بعضی از تیترهای روزنامه های دوم خردادی را مرور کنیم:
مردمسالاری: فرمانده ارتش حزب الله لبنان کشته شد!
اعتماد ملی: چهره پنهان حزب الله ترور شد!
اعتماد: ترور عماد مغنیه از رهبران حزب الله لبنان!
کارگزاران: ترور در سالگرد ترور!
و... تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!
به راستی مدعیان اصلاحات که این روزها فریاد «وا اماما» سر می دهند، از «خط» کدام «امام» سخن می گویند؟ ظاهراً «امام» مورد نظر آنها حکم اعدام سلمان رشدی را صادر نکرده و بر تشکیل هسته های مقاومت حزب الله تأکید نکرده است.
ظاهراً «امام» مورد نظر مدعیان اصلاحات محو اسرائیل از صحنه روزگار را خواستار نبوده و از مبارزه با استکبار و مقابله با فرهنگ بیگانه هم سخنی به میان نیاورده است. گویا «امام» مطلوب مدعیان اصلاحات بر جنگ فقر و غنا، حاکمیت دین، حذف لیبرال ها و غربگرا از مصادر حکومتی و... نیز تأکید نورزیده است!
به مدعیان اصلاحات باید گفت که «عماد مغنیه»ها نماد راستین پیروی از خط امام و ولایت اند که بوی شهادت می دهند و خونین جامه به دیدار محبوب می شتابند. بر این اساس سخن گفتن از «امام» و خط خونینش کاری است سترگ که در رنگین نامه های شما نمی گنجد پس با افکار عمومی صادق باشید و «خط امام» را هزینه منافع پست دنیوی و جناحی نسازید!
86/11/28
8:30 ص
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به مناسبت ارتحال حجتالاسلام والمسلمین توسّلی
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأثر و تأسف، از ارتحال جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ محمدرضا توسلی رحمة الله علیه اطلاع یافتم. این عالم محترم از شاگردان امام راحل رضوان الله علیه و از نخستین پیوستگان به نهضت عظیم آن بزرگوار بودند و پس از انقلاب تا آخرین لحظات حیاتِ مبارکِ آن قائد عظیمالشأن در خدمت ایشان حضور داشتند. امید است در نشأهی آخرت هم با آن بزرگوار محشور باشند انشاءالله.
اینجانب مصیبت وفات آن عالم مُکرّم را به همسر و فرزندان معزّز و دیگر بازماندگان و نیز به دوستان و ارادتمندان ایشان تسلیت میگویم و رحمت و مغفرت الهی را برای آن مرحوم و صبر و اجر برای خانوادهی مُصاب مسألت میکنم.
سید علی خامنهای
27/بهمن ماه/1386
پیام رسان