86/6/25
10:5 ع
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در گفتگو با رجانیوز: |
در حالیکه محمد هاشمی رفسنجانی دبیر کمیته سیاسی حزب کارگزاران، در اظهاراتی غیرمنصفانه در گفتگو با خبرگزاری فارس، دولت نهم را واجد هیچ شاخص مثبتی ندانسته بود، یک عضو دیگر شورای مرکزی این حزب، شاخصه های مثبت مورد اشاره رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت درخصوص دولت نهم را مورد تأکید قرار داد.
اسحاق جهانگیری در گفتگو با رجانیوز، تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با اعضای دولت عنوان کردند دولت آقای احمدی نژاد هر 7ویژگی مذکور یعنی عدالت، خدمت، تلاش، شجاعت، قاطعیت، تحول و اصلاح حقیقی را به همراه دارد.
وی مهمترین و بهترین معیار ارزیابی هر دولت را برنامه آن دولت خواند و در ادامه اظهار داشت: هرگز نمی توان بدون داشتن معیار به ارزیابی پرداخت و دولت را بدون ویژگی و شاخصه مثبت یا دارای شاخصه مثبت خواند.
جهانگیری به ارائه گزارش عملکرد دکتر احمدی نژاد در روز سه شنبه به مجلس اشاره کرد و افزود: رئیس جمهور با پیش دستی کردن و ارائه گزارش عملکرد سالیانه خود، بسیاری از ابهامات را پاسخ داده و به کارشناسان مجال ارزیابی می دهد.
وی تأخیر در ارائه گزارش نظارتی را از نقاط ضعف این دولت دانست و گفت: این کم کاری دولت منجر می شود تا عده ای القا کنند که دولت تاکنون هیچ کاری انجام نداده است.
وزیر صنایع و معادن دولت هشتم اظهار داشت: دولت نهم برای بالابردن شاخصه های مثبت خود باید نقدها را بشنود و در صدا و سیما با منتقدان به مناظره بنشیند تا از جنبه های منفی آگاهی یافته و جنبه های مثبت را هم تقویت کند. |
پیام رسان