86/3/16
2:0 ص
تاکتیک مؤثر احمدی نژاد و ناخشنودی عوامل تفرقه |
اظهارات ضدصهیونیستی احمدی نژاد پس از انجام مذاکرات میان ایران و امریکا درباره امنیت عراق، تاکتیک مؤثری برای خنثی سازی احساس ضعف در میان ملت های مسلمان بوده است.
یک کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با رجانیوز، ضمن اشاره به مطلب فوق افزود: گفتگوهای ایران و امریکا درباره عراق اگرچه با حضور نمایندگان بلندپایه دولت عراق، صورت زدوبند میان دو کشور خارجی بر سر یک کشور ثالث را در میان افکار عمومی جهان اسلام به خود نگرفت و با ارائه پیشنهاد دور دوم گفتگوها از سوی ایران، تفسیر تلاش ایران برای حل مشکلات عراق تداعی شد اما ابتکار رئیس جمهور مبنی بر تأکید مجدد بر شعارهای ضدصهیونیستی و پافشاری بر حقوق ملی، هرگونه شائبه کوتاه آمدن در مقابل استکبار جهانی را خنثی ساخته است.
وی با تأکید براینکه، اطلاعات ماهواره ای و میدانی نشاندهنده دگرگونی آرایش مرزی رژیم صهیونیستی با لبنان به حالت جنگی است، افزود: رژیم صهیونیستی طی هفته های اخیر بر حجم نیروهای مرزی خود افزوده و تجهیزات زرهی سنگین را به مرز جنوب لبنان انتقال داده است و این دقیقاً همان رفتاریست که این رژیم از حدود 2 ماه پیش از جنگ تابستان گذشته با لبنان به شکل تدریجی آغاز کرده بود.
این کارشناس مسائل بین الملل، ابتکار رئیس جمهور در افشای این نقشه ماجراجویانه را قابل تحسین دانست و اظهار داشت: احمدی نژاد با سخنان اخیر خود، علاوه بر آنکه نقشه استکباری در زمینه القاء ضعف از برقرای مذاکره را ناکارآمد ساخت، یک فتنه سیاسی- نظامی علیه ملت لبنان را که با ظهور گروههایی نظیر فتح الاسلام و رأی شورای امنیت درباره بررسی پرونده قتل حریری در دادگاه بین المللی به دنبال خلع سلاح سیاسی حزب الله لبنان، درگیری داخلی میان طوایف و ارتش با حزب الله و سپس ورود نظامی رژیم صهیونیستی و یکسره کردن ماجرا بود، سوزاند.
وی در ادامه افزود: سال گذشته رژیم صهیونیستی با یک مقاومت ناباورانه روبرو شد و کمیته تحقیق درباره جنگ 33 روزه رسماً شکست را پذیرفت و 3 تن از مقامات بلندپایه این رژیم یعنی رئیس ستاد ارتش، وزیر جنگ و نخست وزیر را مسئول این شکست معرفی کرد که بحرانهای سیاسی فراوانی را نیز در داخل این رژیم دامن زد به نحویکه همچنان نیز ادامه دارد. بنابراین رژیم صهیونیستی درپی آنست که این بار با یک "حزب الله ضعیف شده" وارد جنگ شود و اقدامات سیاسی و درگیریهای داخلی را نیز به همین جهت با واسطه های غیرمستقیم دامن زده است.
با وجود آنکه اظهارات اخیر رئیس جمهور مورد استقبال فراوان توده های مسلمان قرار گرفته و حتی در روز جاری نیز، خبرنگاران خارجی حاضر در کنفرانس مطبوعاتی رئیس جمهور بارها خارج از عرف کنفرانس های خبری که رویکردی چالشی دارند، ناخودآگاه به تشویق احمدی نژاد پرداختند، یک محفل رسانه ای تفرقه افکن که طی ماههای اخیر تمام تلاش خود را برای ایجاد تفرقه میان مسئولان ارشد نظام به کار بسته است، به انعکاس اظهارات سران گروه 14 مارس و روزنامه های آنان پرداخت و از این مسئله به عنوان "سوءاستفاده جریانات مخالف حزبالله لبنان از اظهارات احمدی نژاد" یاد کرد.
این سایت وابسته به دبیر مجمع تشخیص مصلحت که گویا اساساً با اظهارات ضدصهیونیستی میانه مثبتی ندارد و ایفاگر نقش وکیل مدافع وطنی صهیونیستها در قبال زیر سؤال رفتن ماهیت نامشروع این رژیم است، سال گذشته نیز پس از پرسشگری رئیس جمهور درباره هولوکاست و برگزاری همایشی در این خصوص، این اقدام را ماجراجویی خوانده بود.
این سایت، در خبر دیگری که در روز جاری و به فاصله کمتر از 4 ساعت پیش از خبر فوق بر روی خروجی قرار داد، اظهارات ضدصهیونیستی رئیس جمهور را تحریک آمیز و موجب شکلگیری دوباره اجماع علیه ایران دانست.
سایت مزبور که یک جناح شکست خورده و متوهم سیاسی را نمایندگی می کند، در طول ماههای اخیر با نزدیک نشان دادن خود به دبیر شورای عالی امنیت ملی و منطقی نشان دادن مواضع و اقدامات وی در ازای متهم کردن رئیس جمهور به ماجراجویی و اعلام مواضع تحریک آمیز و نسنجیده، به دنبال ایجاد تفرقه و رودرو قرار دادن مسئولین می باشد. |
پیام رسان