86/8/5
3:50 ع
از شایعات استعفا تا بحران نقدینگی و آب آشامیدنی! |
این روزها مراجعه ای به روزنامه ها و منابع خبری منتقد دولت، خبر از شروع فاز بعدی تخریب دولتمردان می دهد.
به گزارش رجانیوز، حجم عظیم شایعات و دروغ پردازی های رسانه ای در طول یکی دو روز گذشته با خلق فضای بی ثباتی و نا امنی حتی فرصت پاسخگویی به آنها را نیز از دولتمردان سلب کرده است. در این راستا برخی از روزنامه های ضداصولگرا، عدم بازدید رئیس جمهور از بنای یادبود کشتار ارامنه را بهانه خوبی برای خلق سناریوی خودبافته رسانه ای یافته و با ربط بازگشت زودهنگام رئیس جمهور از ارمنستان به پرونده هسته ای سعی در القای شرایط فوق العاده در کشور نمودند.
این در حالی است که بنا بر اظهارات رئیس جمهور، این سفر قرار بود 22 ساعت به طول بینجامد که به علت برخی دیدارها حتی 1.5 نیز بیشتر به طول انجامید.
برای نمونه اعتماد ملی ترجیح داد با چسباندن مغرضانه اظهار نظرها به یکدیگر و تنظیم گزارشی ضعیف، "تحولات غیرمنتظره" در کشور را دلیل "تصمیم غیر منتظره" و" بازگشت فوری رئیس جمهور به تهران"! معرفی کند.
این گزارش به نقل از "منابع خبری ارمنستان" می نویسد: سفر رسمی محمود احمدینژاد به ایروان دیروز زودتر از موعد برنامهریزیشده به پایان رسید.
این در حالیست که یک پایگاه خبری در ترکیه (خبر آکتیف) با تیتر "ضربه ایران به ترکیه" به پوشش وسیع خبری "بازدید رئیس جمهور ایران از بنای یادبود کشتار ارامنه" پرداخته بود و بیم آن می رفت با حضور رئیس جمهور در این مکان و اظهارات جانبدارانه از یکی از دو طرف منازعه قدمت دار ترکها و ارامنه، مناسبات کشورمان با یکی از ایندو همسایه، دچار ناملایمات بی مورد شود. با این حال احمدی نژاد در موضعی هوشمندانه با اعلام اینکه ما "هرگونه جنایت علیه بشریت را محکوم می کنیم" از اعلام موضع صریح در این زمینه خودداری کرد.
اعتماد ملی که روتیتر صفحه اول خود را "رئیسجمهور به طور ناگهانی از ارمنستان بازگشت" قرار داده در ادامه گزارش خود به نقل از منابع دیپلماتیک در ارمنستان، می نویسد: بازگشت احمدینژاد به تهران با "اوضاع سیاسی داخلی" و مذاکرات هستهای روز سهشنبه در رم مرتبط است.
گفتنی است در پایان این گزارش پارادوکسیکال آمده است: احمدینژاد در سفر به ارمنستان بر گسترش و تعمیق روابط در همه زمینهها تاکید کرد. طرفین در این سفر چهار یادداشت تفاهم همکاری و یک بیانیه مشترک سفر امضا کردند. ضمن اینکه رئیسجمهور در اولین روز از سفرش به ارمنستان در دانشگاه دولتی ایروان سخنرانی کرد و دکترای افتخاری و مدالاین دانشگاه به وی اعطا شد.
به هر حال سوال اینجاست که دلیل این بحران نمایی در فضای سیاسی کشور به رغم امضای 4 یادداشت تفاهم همکاری، امضای یک بیانیه مشترک، حضور در دانشگاه دولتی ایروان، اخذ دکتری افتخاری و حضور و سخنرانی در جمع ایرانیان مقیم ارمنستان در سفری یک روزه چیست؟
در همین راستا روزنامه همبستگی نیز با تیتر "تهران در انتظار بحران آب آشامیدنی " به استقبال اظهارات معصومه ابتکار در دوازدهمین نشست کمیته محیط زیست شورای شهر تهران رفت.
در این گزارش همچنین به نقل از قـائـم مـقـام سـازمـان آب و فاضلاب استان تهران آمده است : تهران در مواقع بحرانی تنها برای 8 ساعت ذخیره آب دارد.
گزارش نویس این روزنامه کم تیراژ با " واقعاً نگران کننده" ! خواندن وضعیت آب آشامیدنی پایتخت، بیتوجهی در تصفیه را دلیل این بحران دانست و بر ضرورت پاسخگویی مجلس و دولت تاکید کرد.
این روزنامه همچنین افزود: اگر سری به اورژانس بیمارستانها بـزنـیـم، خـیـل بـیـمـارانـی را مـشاهده میکنیم که ریشه بخش عـمـدهای از بـیـمـاری آنهـا را بـایـد درآلودگی هوا، آلودگی صــــوتـــی، غــیـــر بــهـــداشــتـــی بـــودن غـــذاهـــا، شــیـــریــنـــیجـــات، سبزیجات، نوشابهها، کنسروها، تنقلات و از همه مهمتر آب آشامیدنی دانست.
و به این ترتیب مشکلاتی از قبیل آلودگی صوتی، آلودگی هوا و... یکسره ناشی از سوء مدیریت مجلس و دولت اصولگرا معرفی می شود که به طور کاملاً اتفاقی طی یکی دو روز اخیر، به خیل بیماران بیمارستان ها انجامیده است!
همچنین تهران امروز در گزارشی به "بحران نقدینگی در بانک ها" پرداخت. این روزنامه که از سازمان تبلیغات اسلامی خریداری شده و به یک مقام خدماتی شهر تهران منتسب است، با استناد به سخنان ایرج ندیمی می نویسد: بانکها با بحران نقدینگی روبهرو هستند.
از سوی دیگر، پوشش گسترده شایعه استعفای منوچهر متکی و محمد سعیدی کیا از اقدامات دیگر توپخانه رسانه ای منتقد دولت بود که با تکذیب قاطع رئیس جمهور، مواجه شد.
احمدی نژاد در واکنش به شایعه استعفای سعیدی کیا گفت: اگر شما دلتان میخواهد وزیران را عوض کنید، بگوئید! اینها شایعات دم دستی است.
رئیس جمهور همچنین شایعه استعفای متکی را جنگ روانی علیه دولت دانست و افزود: آقای متکی محکم سرجای خود هستند و کارشان را خیلی هم با نشاط ادامه می دهند.
هرچند اقدام برخی رسانه های غربی در بحرانی جلوه دادن فضای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشورمان امر جدیدی نیست اما همراهی برخی روزنامه های داخلی در این زمینه و اصرار بر "غیرطبیعی" جلوه دادن مناسبات داخلی و خارجی کشور -که علاوه بر خوراک دهی تبلیغاتی به رسانه های بیگانه علیه کشورمان به بی ثبات سازی فضای کشور نیز می انجامد-، لزوم هوشیاری بیشتر مسئولین و مراکز اطلاع رسانی دولت در برابر رویکرد تازه این جریان را ضروری می سازد.
|
پیام رسان