86/12/4
7:14 ص
تحریم جهانی کوکاکولا
درپی همکاری های گسترده شرکت کوکاکولا با رژیم صهیونیستی، مسلمانان و آزادی خواهان جهان ، این شرکت نوشابه سازی آمریکایی را تحریم می کنند.
به گزارش رجانیوز به نقل از واحد مرکزی خبر ؛ سازمان های اسلامی در انگلیس با انتشار بیانیه ها و درج مقالات در پایگاه های اینترنتی ، از مسلمان جهان می خواهند از خرید محصولات شرکت کوکاکولا خودداری کنند زیرا این شرکت آمریکایی، یکی از حامیان مالی رژیم صهیونیستی است و بخشی از سود این شرکت، برای کشتن مردم فلسطین مصرف می شود.
"سجاد خان" سردبیر نشریه تمدن نوین در مصاحبه ای اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر در لندن گفت همه مسلمانان باید کوکاکولا را تحریم کنند و دولت های اسلامی نیز وظیفه دارند این نوشابه ناسالم را ممنوع کنند.
سازمان های اسلامی انگلیس از مسلمانان جهان می خواهند ضمن تحریم کوکاکولا، از دولت های خود بخواهند روابط تجاری با این شرکت آمریکایی را که حامی اسرائیل است، پایان دهند و از تقویت مالی صهیونیست ها دست بردارند.
تاکنون علاوه بر سازمان های اسلامی، 44 دانشگاه بزرگ جهان از جمله دانشگاه های ساسکس، منچستر و آکسفورد انگلیس، عرضه و فروش این نوشابه ناسالم و غیربهداشتی را در ساختمان ها و خوابگاه های خود ممنوع کرده اند.
پیام رسان