86/12/7
8:55 ص
بسمه تعالی
محضر مبارک بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
چنانچه مستحضر می باشید در طی میزگردی که در دانشگاه تهران برگزار شد، حجت الاسلام حسینیان خطاب به حجت الاسلام منتجب نیا گفت که: «شعار دموکراسی و آزادی باید واقعی باشد. دوم خرداد هیچ گاه به مخالفین خود اجازه آزادی بیان نداد و با هوچیگری، فضاسازی، تهمت وافترا مخالفین را مجبور به سکوت کرد و این تنها من بودم که از این تهمت ها نترسیدم و از ارزش ها دفاع کردم و با اینکه شما که ادعای آزادی را داشتید حتی در سایت ها و روزنامه هایتان این جانب را مورد هجوم قرار دادید و حاضر نشدید جوابیه ی مرا بزنید، ولی من حاضر شده، علی رغم اینکه آقای منتجب نیا در دانشگاه ایلام علیه اینجانب صحبت کرد و مرا استهزاء نمود خاطرات ایشان را چاپ کنم.»
بعد از این سخن آقای منتجب نیا با جدیت تمام سخنرانی خود را در دانشگاه ایلام منکر شد و در ادامه گفت: «کتاب خاطراتم قبل از مسئولیت شما یا در حال ورود شما چاپ گردید و من در ده ساله اخیر ایلام نبوده ام». این سخن با تکذیب شدید آقای حسینیان و ادای سوگند بر دروغ بودن سخن آقای منتجب نیا پاسخ داده شد.
اینک برای روشن شدن صداقت طرفین اسناد چاپ کتاب خاطرات ایشان که نشان می دهد در سال 1383 یعنی 9 سال بعد از مسئولیت حسینیان چاپ شده و همچنین اسناد توهین و استهزاء آقای منتجب نیا در دانشگاه ایلام که در 22 آبان 1378 و هم پاسخ حجت الاسلام حسینیان در 27 آبان همان سال در رد سخنان جناب منتجب نیا نوشته شده است، از نظر دوستان می گذرد.
امید است دوستان خود قضاوت کنند.
سخنان منتجب نیا که در روزنامه جبهه در 22/8/78 به نقل از خبرنگار این نشریه درج شده است
تکذیبیه حجت الاسلام حسینیان با امضای 27/8/78 مندرج در شماره بعد نشریه جبهه
عکس جلد کتاب و شناسنامه کتاب خاطرات حجت الاسلام منتجب نیا که در سال 83 چاپ شده است
پیام رسان