86/12/21
8:16 ص
ببین از که بریدى و به که پیوستى(یادداشت)
ایران : «نگران نباشید. ما تصمیم خودمان را گرفته ایم. درست است که تصویب قطعنامه علیه ایران قدرى طول کشید اما مطمئن باشید که بالاخره صادر مى شود.»
این جملات را سفیر آلمان در تهران ، چند روز قبل از صدور قطعنامه ???? شوراى امنیت علیه فعالیت هاى هسته اى کشورمان بر زبان رانده است. اما این جملات خطاب به چه کسى است چه کسى در گفت وگو با سفیر آلمان از تعلل اعضاى شوراى امنیت در صدور قطعنامه علیه ایران ابراز نگرانى کرد که اینگونه با اطمینان خاطر از او دعوت به آرامش مى شود
روز گذشته برخى از خبرگزارى ها و پایگاه هاى اطلاع رسانى، خبرى را منتشر کردند که بى گمان با شنیدن آن لبخند مسرت بر لبان هیچ کدام از ایرانیان نخواهد نشست. چه، این که استماع این خبر و اخبارى از این دست که متأسفانه مدتى است عادت به شنیدن آنها کرده ایم، حاصل جز تأملى تلخ و نگاهى غم آلود به گذشته براى مخاطبان به همراه نخواهد داشت، ولى لاجرم بر حسب رسالت رسانه اى مجبور به انعکاس آن هستیم.
اما اصل ماجرا به نقل از سایت منتشر کننده این خبر:
« چندى پیش و قبل از صدور قطعنامه جدید شوراى امنیت، سفیر آلمان در کشورمان با محمدرضا خاتمى دبیر کل سابق و عضو کنونى شوراى مرکزى حزب مشارکت و نایب رئیس مجلس ششم دیدارى محرمانه داشته است.
در این دیدار محمدرضا خاتمى با بى صبرى از سفیر آلمان مى پرسد که پرونده هسته اى ایران و قطعنامه سوم به کجا رسید و سفیر با خنده جواب مى دهد که نگران نباشید، تصمیم خودمان را گرفته ایم...
خاتمى در ادامه با طرح این ادعا که تحریم هاى خارجى جواب داده و با آشکار شدن مشکلات اقتصادى، احمدى نژاد پایگاه خود را از دست داده است، خطاب به سفیر آلمان مى گوید: بزرگترین چیزى که مى تواند احمدى نژاد را سرپا نگه دارد و حتى در انتخابات ریاست جمهورى آینده موجب انتخاب دوباره او شود، پیروزى در پرونده هسته اى است که غرب باید در این باره چاره اى بیندیشد.»
باور این موضوع نه تنها براى همفکران خاتمى که براى بسیارى از مخالفان وى نیز بسیار صعب و ثقیل است. هرچند که قرابت و هم آغوشى سفیر آلمان با این طیف از جریان دوم خرداد مسبوق به نمایش تحصن نمایندگان مجلس ششم و حضور این سفیران اروپایى در جمع متحصنین است، اما براستى آیا پذیرش این جملات از قول کسى که تا همین چند سال پیش قباى نیابت مجلس ششم را بر تن پوشانیده بود و از عالى ترین تا پائین ترین نهادها و سازمان هاى دولتى تحت نفوذ وى و هم حزبى هایش بوده اند، به همین سهولت است به ناچار باید گفت قرار دادن دیگر گزاره هاى مرتبط با این واقعیت تأسف برانگیز که از قضا آنها هم روز گذشته همزمان با انتشار این خبر، بر روى تلکس ها قرار گرفتند، صحت این خبر را قوت مضاعفى مى بخشد.
جورج بوش رئیس جمهور آمریکا که در آستانه سفر به خاورمیانه صریحاً از اصلاح طلبان ایرانى اعلام حمایت کرده بود، شنبه شب از تبلیغات انتخاباتى باراک اوباما مبنى بر گفت وگوى بى قید و شرط با ایران انتقاد کرد و گفت: «اصلاح طلبان ایرانى نباید احساس کنند آمریکا حکومت هاى این کشورها را مشروع مى داند.»
پیام رسان