86/4/11
10:0 ع
تبریک!
کشته شدن دویست و نود انسان بیگناه در تاریخ دوازدهم تیر ماه 1367 با شلیک دو فروند موشک به سوی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران توسط رزمناو " وینسنس " مستقر در خلیج فارس متعلق به شیطان بزرگ، امریکای خونریز و خونخوار و اعطای مدال شجاعت به فرماندۀ جنایتکار این ناو را به اصلاح طلبان آمریکایی و حامیان حقوق بشر از نوع آمریکایی که در سراسر جهان از جمله فلسطین، لبنان، افغانستان، عراق و هر کجای کره خاکی که انسان ها بر ضد رژیم استکباری امریکا و برای کسب آزادی قیام کردهاند نمونههایی از آن راشاهد هستیم، تبریک عرض مینمایم. و این حادثه دلخراش و گویای چهره واقعی شیطان بزرگ را به مردم شریف ایران و بازماندگان این جنایت هولناک و مبارزان در راه آزادی از بند استکبار در سراسر جهان تسلیت میگویم.
در مورد این حادثه باید عرض شود:
آمریکا پس از آنکه در رسیدن به اهداف خود جهت به زانو در آوردن ایران از طریق ورود مستقیم به جنگ با ایران از جمله جنگ نفتکشها و حمله به مراکز اقتصادی ایران ناکام ماند، سعی کرد تا با ایجاد رعب و وحشت در میان مردم، به فشار خود جهت بازداشتن ایران از ادامه جنگ بیافزاید. یکی از این ترفندها، نا امن کردن خطوط هوایی ایران برای هواپیمای مسافربری بود. آمریکا به وضوح دریافته بود که یکی از اصلیترین کانونهای قدرت در جمهوری اسلامی ایران، مردم میباشند. به همین علت نیز علیرغم تمامی ضوابط اخلاقی، معیارهای انسانی و موازین شناخته شده بین المللی، مردم عادی و غیرنظامی را آماج شدیدترین و غیرانسانیترین حملههای خود قرار داده که همگی حلقههای متعددی از یک سلسله جبهههای فشار بوده و با هدفی واحد از یک منشأ واحد ریشه گرفتهاند. آمریکا در این مقطع علناً با مردم بیگناه وارد جنگ شد و در نتیجه جنایت وحشیانه آمریکا که روز یکشنبه دوازدهم تیرماه1367، با شلیک 2 فروند موشک توسط رزمناو " وینسنس" مستقر در خلیج فارس به سوی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاد، دویست و نود انسان بیگناه مظلومانه قتلعام شد.
حادثه سقوط هواپیمای مسافربری ایرباس و کشتار 290 مسافر آن از جمله حوادثی بود که آمریکاییها دلیل موجهی برای ارتکاب آن ارایه نکردند. در ابتدا آن را یک هواپیمای نظامی خواندند. سپس با تصحیح این اتهام مضحک، هواپیما را خارج از دالان هوایی وانمود کردند و پس از آنکه مسیر قانونی هواپیما مورد تأیید سازمانهای بین المللی هواپیمایی " ایکائو" و " یاتا " قرار گرفت، در موضعی منفعلانهتر از قبل، به اشتباه بودن این حمله اذعان کردند. ولی بعداً برای جبران ضعف سیاسی خویش، در یک دهن کجی آشکار به همه ارزشهای انسانی و اخلاقی، به فرمانده ناو " وینسنس"، ناو حمله کننده به هواپیما، مدال شجاعت! اعطا کردند.
اما برخلاف نظر مقامات آمریکایی، ساقط کردن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی و کشتار سرنشینان غیرنظامی آن، یک حادثه کاملاً عمدی و متناسب با نقشههای آنان بوده است.
نویسنده کتاب " تاریخ پنهان جنگ صدام " نیز مینویسد: " در تاریخ سوم ژولای 1988 (12/4/1367)، کلیه 290 مسافری که با یک هواپیمای ایرباس ایرانی مسافرت میکردند، توسط ناو آمریکایی " وینسنس " مورد هدف قرار گرفته و کشته شدند. "
یکی دیگر از محققین غربی، در مقاله " تحلیل حقوقی از عملکرد آمریکا در آخرین سال جنگ تحمیلی" با اشاره به اینکه برخلاف ادعای مقامات آمریکایی، ناو آمریکایی حمله کننده در آبهای ایران بوده نه در آبهای بین المللی، می نویسد: ناو آمریکایی " وینسنس" هنگامی که هواپیمای مسافربر ایرانی را در سوم ژولای 1988 سرنگون ساخت، در داخل آب های سرزمینی ایران بوده و در همان روز در آبهای ایران رفت و آمد میکرده است.
" دیوید کارلسون" فرمانده ناوشکن آمریکایی " سایدز"، که در زمان حمله ناو " وینسنس" به هواپیمای ایرباس در صحنه حضور داشته، در شماره سپتامبر 1989 مجله " موسسه بررسی مسایل نیروی دریایی آمریکا " گفت: هواپیمای ایرانی بدون هیچ دلیل قابل قبولی سرنگون شد ... وی گفت زمانی که تصمیم به شلیک به سمت ایرباس گرفته شد هواپیما در حال صعود بود نه در حال فرود ... ناو " وینسنس " هرگز مورد تهاجم این هواپیما قرار نگرفت.
آمریکا توانسته بود ضمن بازگذاشتن دست شوروی در مناقشههایی چون افغانستان، کامبوج، نامیبیا و غیره، آن کشور را به سکوت در برابر عملکرد خصمانه خود علیه انقلاب اسلامی وادارد. روسها نیز که اهداف مشترکی را در برنامههای آمریکا در خلیج فارس دنبال میکردند، با تعیین همین چارچوب برای آزادی عمل آمریکاییها در مسأله جنگ، دست آنان را برای برخورد با ایران باز گذاشتند. به این ترتیب، دیپلماسی واشنگتن در یکی از بحرانیترین مناطق جهان، به توافقاتی محدود با شوروی دست یافت. شاید ظرافت مسأله در همین امر باشد، چون شرایط خاص منطقه، و اهدافی که هر دو ابرقدرت دنبال میکردند، رسیدن به توافقات کلی را دشوار نشان میداد.
به دنبال این توافقات پشت پرده بود که آمریکا به هواپیمای ایرباس ایرانی حمله میکند. کاملاً مشخص است که حملهی ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران و قتلعام 290 مسافر آن، از روی عمد و با طرح و نقشه قبلی انجام پذیرفته است، چرا که ارتکاب جنایتی از این نوع، در تاریخ آمریکا و به ویژه در ارتباط با ملت مظلوم ایران بیسابقه و یا کم سابقه نبوده است که بتوان آن را استثنایی در کنار یک قانون و یا بروز اشتباه در یک روال منطقی و یا معمولی تلقی کرد، بلکه قاعده اصلی و روال طبیعی در رفتار سیاسی دولت آمریکا در قبال انقلاب اسلامی، دست زدن به اعمالی بوده که در نهایت آن را از مسیر اصلی منحرف سازد.
حمله به هواپیمای مسافربری ایران، ثمره تلخ این توافق شوم بود که طی آن آمریکا، از موضعی جدید، به صراحت با ایران برخورد میکرد.سکوت روسها در برابر آن جنایت بیسابقه که در شرایط عادی میتوانست توسط آنها مورد بیشترین بهرهبرداری قرار گیرد، محافل سیاسی در تهران را از وقوع تحولی استثنایی در منطقه آگاه ساخت.این هشداری بود که کاخ سفید میخواست از طریق آن اعلام کند که چنانچه ایران تن به صلح تحمیلی ندهد و دست از حملات خود علیه رژیم صدام برندارد، آمریکا از هیچگونه جنایتی فروگذار نخواهد کرد.
منبع: کتاب آمریکا و براندازی جمهوری اسلامی ایران - کامران غضنفری.
یه سری هم به اینجا بزنید . در همین رابطه است.
پیام رسان