88/5/25
8:52 ص
دستپاچگی ارگانهای رسانهای هاشمی- موسوی از بازخوانی یک روایت تاریخی
روز ترور آیت، شهید باهنر از مجلس رأی اعتماد گرفت
انتشار مصاحبهای از ابراهیم اسرافیلیان، نماینده دور اول مجلس شورای اسلامی که وی در آن به بیان ناگفتههایی از جمله قصد شهید آیت برای افشای اسناد مهمی درباره میرحسین موسوی خبر داده بود، با دستپاچگی قابل ملاحظهای بهویژه در ارگانهای نزدیک به هاشمی که در این انتخابات با اشاره وی، از موسوی نیز حمایت کردند، مواجه شد.
به گزارش رجانیوز، در این واکنشهای شتابزده، ابتدا سایت نزدیک به پسر هاشمی با چسباندن انگ مخالف امام(ره) به این نماینده دور اول مجلس کوشید اظهارات او را بیاعتبار و وی را از تکرار دوباره این افشاگریها پشیمان کند.
در ادامه روزنامه جمهوری اسلامی که بهعنوان ارگان مکتوب هاشمی شناخته میشود، در خبری که در ستون "جهت اطلاع" منتشر کرد، با استناد به تاریخ رأی اعتماد موسوی و همچنین تاریخ شهادت وی، اظهارات اسرافیلیان درباره شهید آیت را تحریف تاریخ و انتشار آن از سوی روزنامه ها را "کوبیدن رقیب به قیمت تحریف تاریخ" خواند.
این روزنامه در اثبات ادعای خود نوشت: "مراجعه به آرشیو مطبوعات دروغ بودن این خبر را کاملا روشن می کند زیرا تاریخ رای اعتماد آقای موسوی از مجلس برای وزارت خارجه 14 تیرماه 1360 بوده و تاریخ ترور دکتر حسن آیت 14 مرداد ماه همان سال یعنی یکماه بعد از رای گیری."
نویسنده این خبر در روزنامه فوق حرفهای! جمهوری اسلامی همچنین منتشرکنندگان مصاحبه اسرافیلیان را "جوانان مطبوعاتی" خواند و سعی کرد تا از این طریق مطلب خود را مطابق عادتش از تحقیر طرف مقابل خود خالی نگذارد.
بر اساس ادعای روزنامه جمهوری اسلامی که گفته بود "مراجعه به آرشیو مطبوعات دروغ بودن این خبر را کاملاً مشخص میکند"، به آرشیو مطبوعات و حتی برای اطمینان خاطر بیشتر، به آرشیو روزنامه "جمهوری اسلامی" مراجعه کرد تا نه تنها از صحت این خبر اطمینان یابد بلکه سند این خبر را نیز به عنوان مدرک منتشر کند.
پیگیری خبرنگار ما مشخص کرد که موسوی در تیر و مرداد سال 60 دوبار از مجلس رای اعتماد گرفته است.
بار اول در 14 تیرماه و در دولت رجایی و پس از قطب زاده و بار دوم در مردادماه و در کابینه شهید باهنر.
بنابراین طبق گفته دکتر اسرافیلیان، شهید آیت حقیقتا در روزی که ترور شد قرار بود اسنادی علیه میرحسین موسوی به مجلس ببرد تا درهمان هنگام که مجلس مشغول بررسی رای اعتماد به نخست وزیری شهید باهنر است، موضوع معرفی موسوی به عنوان وزیر را از اساس منتفی کند و از انتخاب مجدد او به عنوان وزیر امور خارجه جلوگیری کند.
در جلسه 14 مرداد 60 که دقیقاًشهید آیت نیز در همان روز به شهادت رسید، شهید محمدجواد باهنر از مجموع 168 رأی نمایندگان مجلس، با 130 رأی موافق در مقابل 14 رأی مخالف و 24 رأی ممتنع توانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد.
اتفاقی که با شهادت مظلومانه اش، نیافتاد و اقبال موسوی آن بود که با ناتمام ماندن اعتراض این شهید علیه او با گلوله منافقین، بار دیگر در مردادماه سال 60 به عنوان وزیر امور خارجه به مجلس معرفی شده و رای اعتماد بگیرد.
پیام رسان