88/7/28
3:17 ع
طرح وحدت ملی چیزی جز فتنهای جدید نیست
هاشمی اگر صادق است دست از حمایت متخلفان بردارد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی طرح وحدت ملی را انحرافی و فتنهای جدید برای فرار طراحان آشوبها از قانون دانست و درخصوص هاشمی رفسنجانی تأکید کرد وی اگر صادق است، باید دست از حمایت متخلفان بردارد.
حجتالاسلام روحالله حسینیان در حاشیه جلسه علنی مجلس در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره طرح هاشمی رفسنجانی برای برونرفت کشور از وضع کنونی افزود: اگر هاشمی صادق است، دست از حمایت از متخلفان بردارد که در این صورت جامعه به وحدت می رسد.
وی درباره طرح حکمیت آیت الله مهدوی کنی نیز گفت: افرادی که صحبت های رهبری را نپذیرفتند و مقابل قانون اساسی ایستادگی کردند، به قضاوت مهدوی کنی هم پایبند نیستند.
حسینیان افزود: نباید ساده اندیشی کنیم، تصور اینکه آنها به حکمیت مهدوی کنی پایبند خواهند بود، ساده اندیشی است.
نماینده مردم تهران در پاسخ به سوالی درباره درخواست دیدار آیت الله مهدوی کنی با موسوی و احمدی نژاد گفت من معتقد به طرح این مسئله نیستم و اگر آیت الله مهدوی کنی هم چنین طرحی را مطرح کند، من به ایشان اعتراض خواهم کرد.
حسینیان در پاسخ به این سوال که مهدوی کنی خود موضوع صلح امام حسن (ع) را برای برون رفت کشور از وضعیت فعلی مطرح کرده است، گفت: صلح امام حسن(ع) به نفع امام حسن (ع) تمام نشد.
وی درباره طرح محسن رضایی درباره وحدت ملی در کشور نیز گفت: سؤال اساسی این است که می خواهیم با چه افرادی وحدت داشته باشیم. آیا با کسانی که مقابل نظام ایستادند، فتنه کردند و کشور را به آشوب کشیدند؟
حسینیان افزود: باید ملاک هایی برای تفاهم و وحدت باشد تا وحدت بر اساس آن شکل بگیرد، ما با کسانی که مقابل نظام ایستادند، باید بر سر چه چیزی وحدت داشته باشیم؟
وی اضافه کرد: عده ای که در انتخابات کارشکنی و آشوب کردند و کشور را به آتش و خون کشیدند، مجرم هستند و باید با کسانی که جرم مرتکب شده اند، برخورد قانونی شود.
نماینده مردم تهران، محسن رضایی را بازیچه دست دیگران دانست و گفت: دیگران بحث وحدت را مطرح می کنند در حالی که محسن رضایی تخلف کرد و در ابتدا انتخابات را نپذیرفت و بعد دوباره پذیرفت.
نماینده مردم تهران اضافه کرد: رضایی نباید با طرح مسائل سخیف خود را ضایع کند و نظام را زیر سوال ببرد.
حسینیان گفت: هیچ کس با وحدت ملی مخالف نیست، مهم این است که محسن رضایی روزی طرح دولت ائتلافی را مطرح کرد و امروز طرح دیگری مطرح می کند که معلوم است از کجا نشات می گیرد.
وی اضافه کرد: محسن رضایی قطعاً از هاشمی رفسنجانی خط می گیرد.
حسینیان درباره ملاک های مورد نظر خود برای وحدت ملی گفت: ملاک من همان هایی است که اینها مقابلش ایستاده اند، مگر مقام معظم رهبری بارها بر تن دادن به قانون تاکید نکردند، اما اینها جز قانون گریزی چیزی از خود بروز ندادند.
وی افزود: خوارج نیز "لا حکم الا لله" سر می دادند که امام علی(ع) فرمودند این حکم حقی است که از آن باطل برداشت می کنند و امروز نیز کسانی طرح وحدت ملی را مطرح می کنند که متأسفانه وحدت کشور را به هم زدند.
حسینیان گفت: این افراد نه تنها وحدت کشور را از لحاظ نظری بلکه از نظر عملی هم بر هم زدند و مسبب درگیری، آتش سوزی و خونریزی در کشور شدند و اکنون طرح وحدت ملی را مطرح می کنند.
وی اضافه کرد: این افراد که زیر پرچم جمهوری اسلامی رفته اند، باید توبه کنند و به دامن جمهوری اسلامی بازگردند.
نماینده مردم تهران گفت: ما هیچ مرزی برای وحدت قائل نیستیم و آنهایی که از دامن جمهوری اسلامی رفته و مقابل نظام فتنه کرده اند، باید توبه کنند نه اینکه طلبکارانه بگویند با ما مذاکره کنید.
وی افزود: با توجه به اطلاعاتی که دارم، طرح وحدت ملی جز فتنه ای جدید برای گریز از تخلفاتی که طراحان آن انجام داده اند، نیست.
نماینده مردم تهران در پاسخ به این سوال که در چنین صورتی توصیه رهبر معظم انقلاب درباره جذب حداکثری چگونه باید تحقق یابد، گفت: سخنان ایشان هیچ ربطی به این مسئله ندارد و مقام معظم رهبری، رهبر این کشور هستند و هیچ کس هم مانع از آن نیست که افراد و جریانها زیر چتر رهبری درآیند و قانون اساسی را که میثاق ملی است، بپذیرند و تابع آن باشند.
///////////
دیروز همانند جنگ صفین، درست در زمانی که مالک اشتر علی (ع) به یک قدمی خیمه جرثومه فساد و مثلث زر و زور و تزویر رسیده بود، پرچم های سبز ریا را مثل قرآن ها بر سر نیزه کردند و حالا بعد از شکست خوردن و رسوا شدن کودتاچیان سبز، مرحله بعدی ماجرای صفین را دنبال می کنند، امروز هم مثل دیروز شورای حکمیت را مطرح می کنند تا با ابوموسی اشعری دیگری به خواسته خود برسند، ولی همان قدر این طرح به موفقیت می رسد که طرح دولت ائتلافی قبل از انتخابات به موفقیت رسید!... به هوش باشید که این قرآن سر نیزه کردن ها و حکمیت به راه انداختن ها مقدمه ای است برای به روی نیزه فرستادن سر قرآن ناطق...... متن پایین هم به قلم حاج حسین شریعتمداری به نگارش در آمده که خواندنش خالی از لطف نیست...
شاید عده ای- مخصوصاً برخی از عزیزان پاک نیت- این سخن را «گزاف» و یا «ادعای خلاف» تلقی کنند که تشکیل یک جمع با عنوان «شورای برون رفت از شرایط کنونی» و یا تحت هر نام و تابلوی دیگری، نظیر «شورای حکمیت»! «شورای حل اختلاف» و... ادامه همان کودتای مخملی نافرجام و شکست خورده سران فتنه است! با این تفاوت که سران فتنه با فرمول دیکته شده بیگانگان در پی کودتا علیه انقلاب و نظام و آموزه های امام بوده اند و می دانستند چه می کنند ولی شماری از کسانی که شورای به اصطلاح «برون رفت از شرایط کنونی»! را پیشنهاد کرده و دنبال می کنند، بی آن که بخواهند و بدانند در همان میدان گام برمی دارند.
مگر کودتای مخملی و نافرجام اخیر چگونه طراحی شده بود؟ و مقابله با نظام اسلامی را از چه راهی دنبال می کرد؟ سران فتنه با فرمول برگرفته از نظر مشترک «جرج سوروس، جین شارپ و مایکل لدین» ادعای مضحک تقلب در انتخابات را پیش کشیدند و با حمایت سرویس های اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و اسرائیل و رسانه های بیگانه و رسانه هایی که در داخل کشور به اختیار گرفته بودند، در این دروغ بزرگ دمیدند. ادعای تقلب در انتخابات آن هم در مقیاس 11 میلیونی، به آسانی قابل نفی بود، ولی سران فتنه- باز هم مطابق فرمول دیکته شده مورد اشاره- به هیچیک از راهکارهای قانونی تن ندادند، و به جای آن، آشوب و بلوا آفریدند. چرا؟! زیرا، هدف نهایی این پروژه، اعلام بی اعتباری ساختار قانونی و حقوقی کشور بود، بنابراین، چنانچه به راهکارهای قانونی تن می دادند، علاوه بر آن که دروغ بودن ادعای تقلب، برملا می شد، از هدف اصلی پروژه و فرمول مشترک سوروس، لدین و شارپ دور شده بودند. سران فتنه مأموریت داشتند که مقابله با نظام اسلامی را از شکستن ساختار قانونی آن آغاز کنند. دقیقاً به همین علت بود که «ابطال انتخابات» را به عنوان ترجیع بند خواسته خود تکرار می کردند.
اکنون به این نکته توجه کنید. وقتی از سران فتنه سؤال می شد که بر فرض ابطال انتخابات، باز هم انتخابات بعدی با همین ساختار قانونی تکرار خواهد شد و شما که این ساختار را زیر سؤال می برید درباره انتخابات بعدی- بر فرض محال ابطال- چه نظری دارید؟ پاسخ می دادند که انتخابات بعدی باید زیرنظر یک شورا و بدون دخالت وزارت کشور، شورای نگهبان و... صورت پذیرد!! و این، یعنی اعلام بی اعتباری قانون اساسی و شکستن ساختار و چارچوب مشروعیت و مقبولیت نظام اسلامی، و به بیان دیگر، ترجمان دیگری از براندازی نظام که دقیقاً و با صراحت در فرمول مشترک و دیکته شده «سوروس، لدین و شارپ» آمده بود.
اکنون از برخی عزیزان پاک نیت- تاکید می شود که فقط برخی از آنها- باید سوال شود آیا «شورای حل اختلاف»! یا «شورای برون رفت از شرایط کنونی» و یا هر اسم دیگری که بر آن نهاده اند، مفهومی غیر از دور زدن ساختار قانون نظام دارد؟ و آیا این حرکت بی آن که افراد خوش نیت یاد شده بخواهند، ادامه همان کودتای مخملی نافرجام نیست؟! سران فتنه در پی حذف قانون اساسی و بی اعتبار کردن سازوکارهای قانونی نظام بودند و شما هم متاسفانه بی آن که متوجه باشید همان ساز بدصدا را با نوای به ظاهر خوشایند دیگری می نوازید! مگر جمهوری اسلامی ایران، قانون اساسی، دستگاه قضایی و راه کارهای تعریف شده قانونی ندارد که راه کاری بیرون از این چارچوب پیشنهاد می کنید؟ می فرمائید شورای موردنظر شما قصد حکمیت دارد! خب! مگر وظیفه تعریف شده دستگاه قضایی چیزی غیر از حکمیت است؟! چرا نباید صدور حکم دراین باره به مرجع قانونی آن یعنی دستگاه قضایی سپرده شود؟! اگر سران فتنه و دیگر عوامل وابسته به آنها گناهکار نیستند که دستگاه قضایی کشور حکم بر برائت آنان صادر می کند و اگر گناهکارند-که هستند و جنایات فراوانی مرتکب شده اند- باز هم مجازات مجرمان وظیفه دستگاه قضایی است نه فلان شورا.
یکی از عزیزان که نگارنده احترام فراوانی برای ایشان قائل است و سوابق انقلابی، فداکاری، مراتب تدین و پاکبازی وی غبطه انگیز است در مصاحبه ای ضمن تأکید بر فتنه اخیر و اهداف شومی که دشمنان بیرونی دنبال می کردند، درباره سران فتنه فرموده اند «موسوی و کروبی و خاتمی از خانواده انقلابند و آنها را مفت به دست نیاورده ایم که مفت از دست بدهیم»! این حسن ظن ایشان قابل تقدیر است، اما مگر جمهوری اسلامی، قانون اساسی، اقتدار نظام اسلامی و... مفت به دست آمده اند که مفت از دست بدهیم؟! سران فتنه با مدیریت دشمنان بیرونی و همخوانی و همصدایی با تمامی گروههای ضدانقلاب نظیر منافقین، سلطنت طلب ها، مارکسیست ها، بهایی ها و... به جان نظام اسلامی که خونبهای شهیدان است افتاده بودند. و اگر درایت برخاسته از نگاه ملکوتی رهبرمعظم انقلاب و آمادگی و ایستادگی ملت نبود، تاکنون بارها ایران اسلامی را به آمریکا و اسرائیل و انگلیس تحویل داده بودند. موقعیت این جماعت با اهمیت تر است یا خون صدها هزار شهید که پای اسلام و انقلاب و نظام ریخته شده است؟!
و بالاخره، از آنجا که استاد عزیز یاد شده همواره یار وفادار و فداکار امام(ره) و رهبرمعظم انقلاب بوده و هستند، اشاره به این نکته ضروری است که حضرت امام(ره) نیز در نامه معروف 6/1/68 خود برای عزل آقای منتظری خطاب به او می نویسند«شما حاصل عمر من بودید»، یعنی مفت به دست نیامده اید! ولی وقتی پای اسلام و انقلاب و نظام در میان باشد، «حاصل عمر» خود را نیز کنار می گذارند.
حسین شریعتمداری
88/7/28
3:17 ع
پیام تسلیت فرمانده معظم کل قوا به مناسبت شهادت دهها نفر از برادران شیعه و سنّی و تعدادی از فرماندهان سپاه
بسم الله الرحمن الرحیم
جنایت تروریستهای خونخوار در بلوچستان چهرهی اهریمنی دشمنان امنیت و وحدت را که از سوی سازمانهای جاسوسی برخی دولتهای استکباری حمایت میشوند، بیش از پیش آشکار ساخت. به شهادت رساندن مؤمنان فداکاری همچون سردار شجاع و با اخلاص شهید نورعلی شوشتری و دیگر فرماندهان آن بخش از کشور و دهها نفر از برادران شیعه و سنّی و فارس و بلوچ، جنایتی در حق ملت ایران و بخصوص منطقهی بلوچستان است که این انسانهای شریف، همت خود را بر امنیت و آبادی آن نهاده و مخلصانه برای آن تلاش میکردند.
دشمنان بدانند که این ددمنشیها نخواهد توانست عزم راسخ ملت و مسئولان را در پیمودن راه عزت و افتخار که همان راه اسلام و مبارزه با جنود شیطان است، سست کند و به وحدت و همدلی مذاهب و اقوام ایرانی خدشه وارد سازد.
مزدوران حقیر و پلید استکبار نیز یقین داشته باشند که دست قدرتمند نظام اسلامی در دفاع از امنیت آن منطقهی مظلوم و آن مردم وفادار، لحظهئی کوتاهی نخواهد کرد و متجاوزان به جان و مال و امنیت مردم را به سزای اعمال خیانتکارانه خواهد رسانید.
اینجانب شهادت جان باختگان این حادثه بویژه سرداران شهید شوشتری و محمدزاده و دیگر پاسداران عزیز را به خانواده های محترم آنان تبریک و تسلیت گفته، علوّ درجات آنان و شفای عاجل آسیب دیدگان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
27/مهر/1388
88/7/26
7:34 ص
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظّم انقلاب اسلامی در دیدار با عبدالله واد رئیس جمهور سنگال، همبستگی کشورهای اسلامی را از جمله اهداف و تلاشهای ایران در عرصه بین المللی برشمردند و با ابراز رضایت از گسترش روابط تجاری، صنعتی و اقتصادی دو کشور خاطر نشان کردند: ایران آمادگی دارد تجارب و دستاوردهای خود را در اختیار کشورهای اسلامی قرار دهد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ریاست کشور سنگال بر سازمان کنفرانس اسلامی افزودند: هدف از تشکیل این سازمان پیگیری مسئله فلسطین است لذا سازمان کنفرانس اسلامی مسئولیت مهم و ظرفیت زیادی را برای ایفا ی نقش در موضوع فلسطین دارد و امروز واقعاً "فلسطین مظلوم و تنها" نیازمند حرکتی محکم، درست و حساب شده در دنیای اسلام است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به پشتیبانی قدرتهای استکباری و برخی دولتهای کشورهای اسلامی از رژیم صهیونیستی خاطر نشان کردند: خواست ملتهای مسلمان، کمک به فلسطین است و جا دارد سازمان کنفرانس اسلامی با حمایت از مظلومان فلسطینی، در دل مردم فلسطین امید ایجاد کند.
88/7/20
8:45 ص
پرونده اتهام سنگینی که بدون عذرخواهی، مختومه شد
شبکه ایران: ماجرای گم شدن یک میلیارد دلار درآمد نفتی یا به تعبیر مخالفان دولت "تخلف یک میلیارد دلاری دولت نهم" موضوعی بود که از چندماه قبل از برگزاری انتخابات دهم ریاست جمهوری از سوی برخی رسانههای اصلاح طلب و مخالفین سیاسی دولت، به طور گسترده ای مورد استقبال قرار گرفت.
این ماجرا پس از آن شروع شد که محمد رضا مفتح مخبر کمسیون برنامه و بودجه دیماه سال گذشته گزارش تفریغ بودجه سال 85 که دیوان محاسبات ارسال کرده بود را در صحن مجلس شورای اسلامی قرائت کرد.
وی در بخشی از این گزارش گفت که بخشی از سود سهم دولت ناشی از مازاد بهای نفت خام صادراتی معادل یک میلیارد و 58 میلیون دلار به حساب خزانه واریز نشده است!
علی لاریجانی رئیس مجلس نیز به دنبال مطرح شدن این ادعا از دیوان محاسبات خواست تا این موضوع را پیگیری کند؛ همین موضوع سوژه مکاتباتی میان مجلس و دیوان محاسبات شد که طی آن دولت، متهم به "گم کردن یک میلیارد دلار" میشد.
اگرچه در این بین سخنگوی دولت بارها این موضوع را تکذیب و اعلام کرد که این اختلاف حساب، ناشی از اشتباه دیوان محاسبات در توجه به نحوه واریزی درآمد به خزانه است، اما دیوان محاسبات بلافاصله با انتشار اطلاعیهای ادعای خود را تکرار و سعی می کرد تا آتش روشن شده را در رسانه ها بر افروخته نگاه دارد.
در این میان محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان در یکی از گفتگو های زنده تلویزیونی با مردم با بیان توضیحات مبسوطی درباره چگونگی حسابرسی دیوان محاسبات و همچنین نحوه واریز شدن درآمدها به خزانه، این اختلاف حساب را به علت اشتباه دیوان محاسبات در محاسبه درآمد واریزی نفت به خزانه دانست.
رئیس جمهور همچنین در واکنش به ادعای برخی رسانهها که از فضای به وجود آمده ذوق زده شده بودند و ادعای "گم شدن یک میلیارد دلار در دولت" را هر روز در رسانههایشان مطرح میکردند به ممکن نبودن وقوع چنین مساله ای اشاره کرد.
اما ماجرا پایان نیافت و حتی در زمان برگزاری انتخابات دهم، به خصوص مناظرههای نامزدها با رئیس دولت نهم ، این موضوع تبدیل به بهانهای برای نقد و تخریب وجهه و صداقت دولت نهم شد.
دراین راستا حتی دو شب قبل از برگزاری انتخابات دهم، هنگامی که مطابق قانون فرصتی از سوی رسانه ملی به محمود احمدی نژاد داده شد تا درخصوص ادعاهای دو کاندیدای اصلاح طلب توضیحاتی ارائه کند، احمدی نژاد اعلام کرد که این موضوع، تمام شده است.
اما به دنبال اظهارات چهارشنبه شب محمود احمدی نژاد، دیوان محاسبات کشور در اقدامی عجیب و درست یک روز مانده تا انتخابات با صدور اطلاعیه ای که به سرعت هم رسانه ای شد، به سخنان احمدی نژاد واکنش نشان داد.
دیوان محاسبات در این اطلاعیه که در خبرگزاری مهر منتشر شد اعلام کرد: "ضمن تکذیب مختومه شدن پرونده فوقالذکر همچنان که در گذشته نیز تاکید شده است پرونده مورد اشاره برای رسیدگی و صدور دادخواست در مسیر دادسرای دیوان محاسبات کشور مطرح و در حال رسیدگی است و برای صدور رای به هیئتهای مستشاری و حسب ضرورت محکمه تجدید نظر ارجاع خواهد شد."
این رفتار عجولانه دیوان محاسبات به نوعی نشان از هدف این سازمان در مطرح کردن شائبه یک میلیارد دلاری نیز داشت.
اما در حالی که بیش از 9 ماه از زمان طرح این ادعا می گذرد، دادستان این دیوان که مسوول رسیدگی قضایی به گزارش تخلفات بودجه ای است، از مختومه شدن پرونده یک میلیارد دلار خبر داد.
اصغر عربیان روز در حاشیه همایش "حسابرسی عملکرد، پاسخگویی و ارتقای بهرهوری" به خبرنگار ایرنا گفت: حسابرس این دیوان در گزارش سال گذشته دولت انحرافاتی یافته که یکی از آنها مربوط به اختلاف حساب یک میلیارد دلار بود؛ اما پس از بررسی آن در دادسرای دیوان محاسبات، این پرونده اکنون مختومه شده است.
وی که در باره جنجال مربوط به ادعای مفقودشدن یک میلیارد دلار در بخش نفت سخن میگفت، رفتار برخی رسانه ها و اشخاص را در رابطه باموضوع یک میلیارد دلار ناصحیح دانست و همان جمله چند ماه قبل احمدی نژاد را تکرار کرد؛ "مگر میشود در حوزههای مالی وجهی مفقود شود؟!"
اکنون و در حالی که انتظار می رود تا دیوان محاسبات به خاطر رفتار عجیب خود در ماههای اخیر از مردم و به ویژه رئیس جمهور عذرخواهی کند، امروز این دیوان در پاسخ به سخنان صریح دادستان باسابقه خود، در اطلاعیهای اگرچه لب به اعتراف گشود و اعلام کرد که این مبلغ "گم نشده است" اما باز هم کوشید تا پرونده را باز نگاه دارد!
روابط عمومی دیوان محاسبات در این اطلاعیه اعلام داشته است: "مختومه شدن اعلامی دادستان محاسبات کشور تنها مربوط به بخش عملکرد بانک مرکزی است و اختلاف حسابهای شرکتهای تابع وزارت نفت با خزانه داری کل کشور همچنان در حال رسیدگی است."
با توجه به اعتراف دیوان محاسبات، به نظر می رسد که رئیس مجلس شورای اسلامی اکنون لازم است تا به علت اصرارش بر قرائت و انتشار این اتهام اثبات نشده در صحن علنی ، از رئیس جمهور و دولت پاکدست نهم عذرخواهی کند.
این مطالبه هنگامی جدی تر خواهد بود که به مضمون خطبه های اخیر رهبر انقلاب در نماز عید فطر توجه کنیم، هنگامی که رهبر انقلاب تکرار برخی اتهامات اثبات نشده از تریبون های کشور را مورد اشاره قرار دادند و تاکید کردند که در اینگونه موارد تا جرم فردی اثبات نشده، دیگران حق نداردند آن را اشاعه دهند.
ایشان در این راستا گناه کسانی را که به یک "مجموعه"، جرم اثبات نشده ای را نسبت می دهند بسیار سنگین تر از رفتار مشابه با "افراد" دانستند.
این تذکر قانونی و شرعی را البته در همان روزی که لاریجانی بر قرائت گزارش دیوان اصرار کم سابقه ای داشت، کوچک زاده به وی یادآوری کرد.
در تذکر کوچک زاده به لاریجانی که همان شب از سوی بخشهای مختلف خبری سیما هم پخش شد،تاکید شده بود که قرائت این گزارش و ایراد اتهامی به دولت که درباره صحت آن تردیدهای بسیار جدی وجود دارد آن هم درست در ایام نزدیک به انتخابات ، شائبه سیاسی بودن اصرار رئیس مجلس را به اذهان تداعی می کند.
این تذکر البته با ابرام لاریجانی مواجه شد و نتیجه اش آن شد که در نهایت، گزارشی قرائت شود و اتهامی به یک "مجموعه" پاکدست زده شود که امروز باطل بودن آن بر همگان اثبات شده است.
88/7/17
11:43 ص
در زندگىِ پیچیدهى اجتماعىِ امروز، بدون بصیرت نمیشود حرکت کرد. جوانها باید فکر کنند، بیندیشند، بصیرت خودشان را افزایش بدهند. معلمان روحانى، متعهدان موجود در جامعهى ما از اهل سواد و فرهنگ، از دانشگاهى و حوزوى، باید به مسئلهى بصیرت اهمیت بدهند؛ بصیرت در هدف، بصیرت در وسیله، بصیرت در شناخت دشمن، بصیرت در شناخت موانع راه، بصیرت در شناخت راههاى جلوگیرى از این موانع و برداشتن این موانع؛ این بصیرتها لازم است. وقتى بصیرت بود، آنوقت شما میدانید با کِى طرفید، ابزار لازم را با خودتان برمیدارید. یک روز شما میخواهید تو خیابان قدم بزنید، خوب، با لباس معمولى، با یک دمپائى هم میشود رفت تو خیابان قدم زد؛ اما یک روز میخواهید بروید قلهى دماوند را فتح کنید، او دیگر تجهیزات خودش را میخواهد. بصیرت یعنى اینکه بدانید چه میخواهید، تا بدانید چه باید با خودتان داشته باشید.
جوانان عزیز! هر چه میتوانید در افزایش بصیرت خود، در عمق بخشیدن به بصیرت خود، تلاش کنید و نگذارید، نگذارید دشمنان از بىبصیرتى ما استفاده کنند؛ دشمن به شکل دوست جلوه کند، حقیقت به شکل باطل و باطل در لباس حقیقت. امیرالمؤمنین در یک خطبهاى از جملهى مهمترین مشکلات جامعه همین را میشمارد: «انّما بدء الوقوع الفتن اهواء تتّبع و احکام تبتدع یخالف فیها کتاب اللَّه».(4) در همین خطبه، امیرالمؤمنین میفرماید: اگر حق به طور واضح در مقابل مردم آشکار و ظاهر بشود، کسى نمیتواند زبان علیه حق باز کند. اگر باطل هم خودش را به طور آشکار نشان بدهد، مردم به سمت باطل نخواهند رفت. «و لکن یؤخذ من هذا ضغث و من هذا ضغث فیمزجان». آن کسانى که مردم را میخواهند گمراه بکنند، باطل را به صورت خالص نمىآورند؛ باطل و حق را آمیخته میکنند، ممزوج میکنند، آن وقت نتیجه این میشود که «فهنالک یستولى الشّیطان على اولیائه»؛ حق، براى طرفداران حق هم مشتبه میشود. این است که بصیرت میشود اولین وظیفهى ما. نگذاریم حق و باطل مشتبه بشود.
لبیک یا امامنا الخامنه ای
امروز در مقابل نظام جمهورى اسلامى که فعلاً قلهى اسلامطلبى در دنیاى اسلام است، صفوفى قرار گرفتهاند؛ استکبار جهانى در قلب آن صفوف است؛ صهیونیست در قلب آن صفوف است. اینها به طور صریح، دشمنان خونى اسلامند، پس دشمنان خونى جمهورى اسلامىاند. این شد یک معیار. اگر حرکتى کردیم، کارى کردیم که به نفع این دشمن انجام گرفت، باید بدانیم اگر غافلیم، هوشیار بشویم، بدانیم که داریم راه غلط میرویم. اگر حرکتى کردیم که دیدیم این دشمن را خشمگین میکند، بدانیم که راهمان راهِ درست است. دشمن از پیشرفت ملت ایران خشمگین میشود، از موفقیتهاى شما خشمگین میشود، از استحکام نظام اسلامى خشمگین میشود. شما ببینید از کدامیک از کارهاى ما دشمن خشمگین میشود؛ آن چیزى که دشمن را خشمگین میکند، این همان خط درست است. آن چیزى که دشمن را مشعوف میکند، ذوقزده میکند، سعى میکند بر روى او هى تکیه کند؛ در تبلیغات، در سیاستورزى، این آن خط کج است؛ این همان زاویهدارى است. این معیارها را در نظر داشته باشید. این معیارها حقایق را روشن خواهد کرد. در بسیارى از موارد آن جائى که اشتباهى پیش مىآید، با این معیارها میشود آن اشتباه را برطرف کرد.
متن کامل سخنرانی حضرت آقا را در ادامه مطلب بخوانید...
پیام رسان